به گزارش خبرگزاری مهر، رئوف گوهریان مسئول این کتابخانه ضمن بیان این خبر گفت: این کتابخانه که تاکنون مختص ارائه خدمات به پژوهشگران تاریخ انقلاب اسلامی بوده و کاربری محدود داشته است، با گسترش منابع پژوهشی و تجهیز امکانات کتابداری از سوی دفتر ادبیات انقلاب اسلامی ازابتدای بهمن ماه، منابع خود را در اختیار عموم علاقهمندان میگذارد.
گوهریان افزود: این کتابخانه در حال حاضر هفت هزار و 500 عنوان کتاب، 500 عنوان نشریه فارسی زبان مرتبط با مبحث انقلاب اسلامی را درخود جای داد و بخش منابع خارجی نیز با شش هزارعنوان مقاله از زبانهای انگلیسی، فرانسه، آلمانی، روسی و عربی تجهیز شده است.
مسئول کتابخانه تخصصی انقلاب اسلامی ادامه داد: تاکنون نیمی از مقالات خارجی به فارسی ترجمه شدهاند و از میان هزار و 300 عنوان کتاب خارجی نیز 200 عنوان به فارسی ترجمه شده است.
گوهریان همچنین از ساخت نرم افزار کتابشناسی دیجیتال برای جستجوی آسان منابع این کتابخانه خبر داد و افزود: این کتابخانه همزمان با جشنهای گرامیداشت پیروزی انقلاب، در حوزه هنری گشایش مییابد.
در بخش نشریات این کتابخانه تمامی روزنامههای منتشر شده در داخل کشور از زمان قاجار تا به امروز جمع آوری شده و از مجلات بخش خارجی نیز میتوان به دوره انتشار مجله تایم در فاصله زمانی پایان جنگ جهانی دوم تا پایان قرن بیستم میلادی اشاره کرد.
نظر شما