به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، رجب طیب اردوغان گفت: تا زمانی که اسرائیل به درخواست ها برای توقف تجاوز به غزه پاسخ نداده است، باید از از سازمان ملل اخراج شود.
وی اضافه کرد: چگونه رژیمی که از اجرای قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل خودداری می کند، اجازه ورود به سازمان ملل را دارد.
نخست وزیر ترکیه به حضور بان کی مون دبیرکل سازمان ملل در سرزمین های اشغالی اشاره کرد و گفت: حمله اسرائیل به پایگاه سازمان ملل در غزه در حالی که بان در اسرائیل به سر می برد، یک چالش جدی و موضوعی آزاردهنده برای جامعه جهانی است.
وی با رد ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره جنگ با حماس گفت: حماس هیچ مقر نظامی ای در غزه ندارد.
اردوغان افزود: من از مردم جهان می خواهم در مقابل این جنایات ساکت نمانند و هر کس در مقابل این جنایات سکوت کند در آن شریک است.
نخست وزیر ترکیه خواستار بیدار شدن وجدان انسانی در جهان شد و گفت: چه کسی می تواند بمباران کودکان، زنان و کهنسالان را توجیه کند.
عبدالله گل رئیس جمهور ترکیه نیز خواستار ایجاد یک آتش بس فوری در غزه شده و از باراک اوباما رئیس جمهور منتخب ایالات متحده خواست درباره ایجاد یک راه حل همیشگی و گسترده برای حل مسئله فلسطین تلاش کند.


نظر شما