سید اسماعیل علوی در گفتگو با خبرنگار مهر در آمل افزود: از این میزان حدود پنج درصد از واحدهای مسکونی روستایی آمل حالت بحرانی دارد.
وی با بیان اینکه کار مقاوم سازی سه هزار و 500 واحد مسکونی روستایی سهمیه شهرستان از پارسال آغاز شده است، تصریح کرد: تاکنون 70 درصد از عملیات بهسازی و مقاوم سازی واحدهای صنعتی روستاها انجام و مابقی هم به علت کمبود اعتبار و عدم تخصیص آن از سوی بانکها برای ارائه تسهیلات انجام نشده است.
وی اضافه کرد: میزان وام برای بهسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی شش و نیم میلیون تومان بوده که امسال به هفت و نیم میلیون تومان افزایش یافته است.
رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آمل سهمیه امسال بهسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستاهای شهرستان را حدود دو هزار و 650 واحد اعلام کرد و گفت: این میزان بیشترین سهمیه واحدهای مسکونی در میان شهرهای مازندران بوده است.
علوی در خصوص مشکلات برخی متقاضیان برای دریافت تسهیلات وام بهسازی از سوی بانکها پاسخ داد این مشکل زمانی رخ می دهد که از قبل هم از متقاضی سئوال می شود که در کدام بانک شرایط ضامن برای شما فراهم است که به آن معرفی می شوید.
به گفته وی، برخی از افراد بدون توجه به این مسئله به بانک معرفی و برای تسهیلات با مشکل از سوی بانک ها مواجهه می شوند.
وی خاطر نشان کرد: بیش از 97 درصد وام مسکونی در روستاهای آمل پس از پیروزی انقلاب اسلامی ساخته شده و 10 درصد از این تعداد بیش از 30 سال قدمت دارند.
نظر شما