محمود صنعتی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: در مثلث دانش آموز، مدرسه و خانواده بیشترین مشکل در بحث پبشگیری از بروز آسیب به دلیل عدم توجه والدین از سوی خانواده ها مطرح می شود.
وی گفت: اختلاف فرهنگی بین دانش آموزان و والدین و همچنین بروز آسیب ها از طرق جدید و عدم آگاهی والدین از آنها مهمترین عامل در بروز آسیب ها است.
وی تصریح کرد: خانواده ها با توجه به اینکه بیشتر ارتباط را از لحاظ زمانی و عاطفی با دانش آموزان دارند می توانند نقش مهمی در تشخیص آسیبهایی که فرزندانشان را تهدید می کند داشته باشند اما با بررسی افراد آسیب دیده می توان به این نکته رسید که خانواده این افراد در اجرای این نقش کمترین تاثیر را داشته اند.
وی افزود: هم اکنون در استان کرمان 17 مرکز مشاوره دانش آموزان در کرمان و مراکز شهرستانها وجود دارد که خدمات مشاوره ای به دانش آموزان ارائه می شود و در شهرهای کوچک نیز هسته های مشاوره تشکیل شده است.
وی گفت: از این تعداد پنج مرکز در شهر کرمان و 12 مرکز در شهرستانها واقع شده اند.
صنعتی افزود: در حال حاضر اکثر دبیرستانها در استان کرمان حتی در مناطق محروم دارای مشاور هستند و در زمینه های اجتماعی و تحصیلی به دانش اموزان خدمات ارائه می کنند.
وی گفت: آسیب ها در مقاطع مختلف تحصیلی و در بین دختران پسران متفاوت است ولی مهمترین آسیب های امروز از طریق استفاده نا مناسب از تلفن همراه، ماهواره، اینترنت و ارتباط بین دختران و پسران مطرح می شود که در این خصوص در بسیاری از جهات خانواده ها باید نظارت بیشتری بر فرزندان خود داشته باشند.
وی گفت: همین پیشگیری و شناخت موارد آسیب زا در جامعه بسیار حائز اهمیت است که در این زمینه باید از طرق مختلف به جامعه دانش آموزان و والدین اطلاع رسانی کرد.
نظر شما