یعقوب عزیز زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: 93 هکتار از بافت فرسوده شناسایی شده در اردبیل مربوط به بناهای تاریخی است.
وی با بیان اینکه به دلیل عدم اجرای طرح تفصیلی، احیای بافت فرسوده شهری و تاریخی با مشکل مواجه شده است، عنوان کرد: توجه و رونق ساخت سازهای بی رویه در حاشیه شهرها و شهرکها از دیگر عوامل رکود در احیای بافتهای فرسوده می باشد.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان اردبیل لازمه احیای بافتهای فرسوده شهری را در گرو برنامه ریزی و مشارکت گسترده تمام دستگاه های اجرایی و مردم عنوان کرد.
وی ابراز داشت: همچنین در نظر گرفتن تسهیلات و شرایط تشویقی از سوی شهرداران و نیز جذب و مشارکت بخش خصوصی از دیگر عواملی است که باعث می شود صاحبان بافتهای فرسوده به احیای بناهای خود رغبت بیشتری نشان دهند.
عزیز زاده در ادامه احیای بناهای فرسوده و استحکام آنها را در کاهش تلفات انسانی در وقوع حوادثی نظیر زلزله موثر دانست و تصریح کرد: هم اکنون به دلیل عدم رعایت این مهم، میزان تلفات در کشورمان شش برابر بیش از سایر کشورهاست.
وی در پایان تشکیل گروه های غیر دولتی و محلی را برای احیای بافتهای فرسوده از راهکارهای نوین در سرعت بخشیدن مراحل اجرایی آن برشمرد و به تحقق این امر در اردبیل تاکید کرد.
نظر شما