به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، ایونجلین رلانوس هفت ساله که مقابل کلیسای جامع سنت پدرو در قلب شهر داوس فیلیپین شمع می فروشد تاکنون با اوضاع و شرایط این چنینی که فروشی دربرندارد، رو به رو نشده بود.
وی در این رابطه می گوید: سال گذشته بیش 200 شمع طی یک روز به شرکت کنندگان در کلیسا فروختم.
این داستان آشنایی برای بسیاری ازدستفروشانی است که از راه فروش شمایل دینی مقابل این کلیسای 161 ساله امرار معاش می کنند.
آنها تنها افرادی نیستند که این فشار اقتصادی را حس می کنند، کلیسای کاتولیک رم که جمعیت 90 میلیون نفری این مجمع الجزایر آسیای جنوب شرقی را دربرگرفته نیز تحت تأثیر این فشار قرار گرفته است.
براساس اظهارات مقامات کلیسایی، حضور کاتولیکها در کلیسا افزایش یافته اما اعانه ها و صدقه ها کم شده است، این امر نشان می دهد بسیاری از فیلیپینی ها درحالی که از نشستن روی نیمکهای کلیسا در دوران بحران و دشواری آرامش می یابند، ترجیح می دهند دستهای خود را هم در جیبهایشان نگه دارند.
اسقف اعظم اسکار کرزو از استان شمالی پانگاسینان در این رابطه گفت که مبالغ خیره شرکت کنندگان در کلیسا 40 درصد کاهش یافته اما تعداد شرکت کنندگان در کلیسا افزایش 20 درصدی داشته است.
وی افزود: زمانی که زندگی دشوار می شود و مردم به شدت درحال تلاش هستند افراد بیشتری به کلیسا می آیند و زمانی که زندگی دشوار می شود بر اعانه ها و صدقه ها هم تأثیر می گذارد.
بیش از 27 میلیون فیلیپینی یعنی یک نفر از هر سه نفر در آمدی حدود یک دلار در روز یا کمتر دارد.
این درحالی است که بیشتر رهبران کلیسایی تمایلی ندارند میان شرکت کنندگان در کلیسا و مبالغ خیریه صحبتی داشته باشند و ارتباطی میان آنها قائل شوند اما آنها تصدیق کرده اند که با بحران مالی مواجه شده اند.
در منطقه سراسقفی پالو در جزیره لیتی کلیسا درحال بررسی این موضوع است که چگونه می تواند اقتصاد خود را درحالی که مبالغ اعانه کاهش یافته، بهبود دهد؛ آنها در نظر دارند راههای تازه ای برای تأمین بودجه خود فراهم کنند تا ساختمانهای کلیسایی را حفظ کنند.
سخنگوی منطقه سراسقفی کیبو در مرکز فیلیپین اظهار داشت که نمی توان کاهش صدقه ها را به بحران مالی نسبت داد.
نظر شما