غلامرضا شجاع در گفتگو با خبرنگار مهرگفت: نمایشگاه چاپ و بسته بندی دوبی به لحاظ کمی و وسعت کوچکتر از نمایشگاه ماست ولی 14 هزار بازدید کننده خارجی دارد. اگر هزار بازدید کننده خارجی را به داخل کشور دعوت کنیم هر کدام یکهزار یورو ارز وارد می کنند که در نهایت دو میلیون ارز وارد کشور می شود.
وی با بیان اینکه دولت برای هر چه بهتر برگزار شدن نمایشگاه باید یارانه بپردازد تصریح کرد: نمایشگاه بینالمللی محلی برای کسب درآمد است. نمایشگاههای خارجی در سالهای اولیه برگزاری برای جذب بازدید کننده بیشتر سرمایهگذاری هنگفتی می کنند تا بتوانند مخاطبان را متوجه حضور خود کنند. ما هم باید برای عرضه شرایط بهتر به حضور مخاطب بیشتر جهانی در نمایشگاه بیندیشیم.
شجاع در ادامه با بیان اینکه عرضه توانمندیهای چاپ و بسته بندی ایران به بازدیدکنندگان در جذب متقاضیان خارجی تاثیرگذار است اظهار داشت: صنعت چاپ ایران توانمندیهای زیادی خصوصا در حوزه چاپ و بسته بندی دارد و ما می توانیم نفیسترین کتابها و بسته بندیها را به دنیا ارائه بدهیم.
رئیس اتحادیه تعاونی لیتوگرافان با بیان اینکه نمایشگاه بین المللی چاپ و بسته بندی فقط از نظر کمی توانسته پیشرفت کند خاطر نشان کرد: تنها تفاوتی که نمایشگاه امسال نسبت به دورههای قبل دارد این است که از نظر وسعت بیشتر شده و از 4 هزار متر به 15 هزار متر مربع رسیده است ولی از نظر کیفیت هیچ رشدی نکرده است مثلا دستگاههایی که شرکت کنندها به نمایش گذاشته اند اغلب ساخت سال 2000 هستند.
وی ساختار قدیمی و نبود امکانات را از دیگر مشکلات نمایشگاه خواند و افزود: قطع برق در برخی سالنها، سیستم دستگاههای چاپ را مختل می کند. اگر هنگام کار ماشین چاپ برق قطع شود میلیونها ریال به ماشین خسارت می زند. از طرف دیگر ساختمان نمایشگاه مطابق با استانداردها نیست. مثلا محل استقرار ماشینهای چاپ باید کاملا مسطح باشد تا یک ماشین چند رنگ بتواند به راحتی کار کند.
وی در ادامه با بیان اینکه برای بهتر شدن نمایشگاه باید بر اساس نتایج آمارها برنامه ریزی کرد اذعان داشت: کارهای مقدماتی در طول برگزاری نمایشگاه انجام می گیرد در حالیکه کارهای اصلی بعد از اتمام نمایشگاه باید انجام شود.
نظر شما