به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین صفارهرندی در سخنانی در هشتمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی در مراکش با اشاره به فجایع اخیر در غزه گفت: به راستی اگر برخی رسانههای محدود در ایران و چند کشور دیگر در جهان اسلام را مستثنی کنیم مگر جز این بود که جای ظالم و مظلوم در این فضاحت اطلاع رسانی به کلی عوض شده و رادیو، تلویزیونها و مطبوعات بخش وسیعی از دنیا - حتی بعضا در جهان اسلام- جانب قاتل زنان و کودکان فلسطینی را گرفته بودند.
وزیر ارشاد ادامه داد: ملتهای مسلمان و آزاده در همه جهان با چشمانی اشکبار و دلهایی مالامال از محبت به ساکنان غزه دست به دعا برداشته و برای پایداری و صبر این بلا دیدگان از خداوند عزیز و مقتدر طلب نصرت و پیروزی می کردند و خدا اجر صابران و مجاهدان در راه خویش را ضایع نکرد و دعای خوبان را در حق ایشان مستجاب کرد و مردم قهرمان غزه از امتحان دشوار الهی سرافراز و رستگار بیرون آمدند.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز گفت: حضرت آیت الله امام خامنهای از همان آغازین روزهای حملات ددمنشانه اسرائیلیها با صدور پیامی روشنگرانه و قاطع همراهی ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران را با ملت تحت ستم فلسطینی و اهالی غزه اعلام داشتند و همگان را به حمایت جدی و همه جانبه از مظلوم فرا خواندند.
وی خاطرنشان ساخت: هر روز که گذشت شور مردمی علیه جنایتکار صهیونیست بیشتر اوج گرفت. اما به راستی با وجود چیرگی نظامی سلطه صهیونیستی بر رسانه های عالم، چه عاملی، سبب گسترش اخبار و گزارشهای مظلومیت و حقانیت مردم غزه و حماس در افکار عمومی شد؟ پیدا کردن پاسخ این سوال رمز توفیقات بزرگتر ما در صحنه های گوناگون اطلاع رسانی خواهد شد.
وی با اشاره به نقش رسانههای غربی نیز گفت: حقیقت این است که فناوریهای نوین اطلاعاتی اگر چه شرایط را برای تسلط بیشتر مستکبران بر رسانههای جهان فراهم کرده اما از سوی دیگر امکان دسترسی آحاد مردم نیز از طریق همین وسایل نوین ارتباطی با یکدیگر بیش از گذشته فراهم شده است.
وزیر ارشاد ادامه داد: در این شرایط هر فرد از آحاد جامعه اسلامی به تنهایی خود یک رسانه است و در پیوند میان خیل عظیم مومنان و مسلمانان با یکدیگر قدرت رسانهای بزرگی شکل گرفته که به خوبی بر دروغ پراکنیها و جریان سازی رسانهای دنیای غرب و صهیونیسم غلبه میکند.
صفارهرندی در جمع وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی در غرب افزود: بیایید تعریف تازه رسانههای خود را در نسبت نزدیک با این قدرت رسانه ای(رسانه میان مردمی) سامان دهیم. به این ترتیب میتوان شکاف ناروایی را که به دلیل فاصله علمی و فناوری میان جهان اسلام و جهان غرب به وجود آمده است پرکرد.
وزیر ارشاد با اشاره به این موضوع که تضاد و تعارض دنیای غرب با اسلام و مسلمانان هر روز شکل تازهتری به خود میگیرد افزود: اما مهم این است که بخش اصلی این تعارضات اکنون در میدان فرهنگ و رسانه به منصه ظهور می رسد. در این میان آنچه به ما کشورهای اسلامی، توانایی ایستادگی و رویارویی سرافرازانه در مصاف با نظام رسانهای غرب را میبخشد اتکا به فعالیتهای جمعی رسانههای ملی و ارتباطات میان مردمی در همه کشورهای اسلامی است.
وی در پایان از وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی خواست تا زمینه ارتباط بیشتر میان فعالان رسانهای در کشورهای مختلف با یکدیگر را تقویت کنند و افزود: به باور ما آنچه در قضایای اخیر غزه مظلوم و مقاوم بر جمع کثیری از مسلمانان گذشت نباید در سایه غفلت و تسامح دچار مرور زمان شود.
نظر شما