به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی جشنواره فیلم فجر اعلام کرد در ابتدای پیام دکتر محمود احمدینژاد به جشنواره فیلم فجر آمده است: بیتردید فجر 57 آغاز فصل جدیدی از حیات اجتماعی و نقطه عطفی در مسیر کمال جامعه بشری است. امواج خروشان برآمده از معنویت ناب و ایمان زلال مرزهای جغرافیایی را درهم نوردید و توفانی از عشق و عاطفه برپا و چشمههای جوشانی از اندیشه و فرهنگ انسانی جاری کرد.
در ادامه پیام وی میخوانیم: داستان انقلاب اسلامی یک فراز برجسته از تاریخ انسان با مجاهدت پیوسته صالحان و حقجویان برای احیای معنویت انسانی و صیانت از عزت و شرافت و کرامت اوست. تلاش مستمر یکتاپرستان و عدالتخواهان برای گسترش عشق و محبت و پاکی در برابر صف کینهورزان بداندیش که انسان را جز ابزاری برای ارضای تمایلات مادی سیریناپذیر و توسعهطلبی و خودخواهی خویش نمیانگارند در یک برش شفاف و یک قله بلند در انقلاب اسلامی متجلی شد.
رئیس جمهوری در بخش دیگر پیام خود به جشنواره فیلم فجر آورده است: انگارههای مادی از جهان، انسان و مسئولیتها و استعدادهای انسانی در برابر نگاه بلند انقلاب به جایگاه رفیع و بیبدیل انسان در نظام آفرینش و ماموریت او برای حرکت در مسیر کمال مادی و معنوی و برپایی زندگی اجتماعی سعادتمند، مالامال از امید و عشق و شکوفایی رنگ باخت و پرده فریب از چهره مدعیان دروغین فرو افتاد.
احمدینژاد نوشته است: در این ستیز سرنوشت، هنر و هنرمند نقش بالا و والایی دارند. هنر زیباترین و انسانیترین ظرف بیان حقایق هستی و ترویج دوستی، عدالتخواهی و صلح واقعی و تجربه زندگی شیرین سرشار از سعادت و نیکبختی است و سینما عرصه هنرنمایی هنر و هنرمند در این آوردگاه تاریخساز است. سینمای سرزمین ادب و هنر، شجاعت و شهامت و عشق و کرامت گامهای بلندی در ایفای مسئولیتهای بزرگ خود برداشته است و جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر، در حقیقت تجلیل از این مجاهدت قدسی و کمالجویانه است.
وی در ادامه پیام خود آورده است: دوستان من؛ امروز که جهان در آستانه تحولات بزرگتر و بزرگتری قرار دارد، هنرمندان سرزمین پاکی و روشنایی در مشارکت با هنر و هنرمندان متعهد جهان با معرفی ویژگیهای مدینه فاضله و حیات طیبه و برداشتن نقاب از چهره حقیقی نظام استعدادکش و ضد انسانی اصالت سرمایه و لذت، راه را برای حرکت عمومی ملتها در این مسیر نورانی بگشایند.
رئیس جمهوری ادامه آمده است: با تقدیر از همه دستاندرکاران هنر سینما، بازیگران، کارگردانان، تهیهکنندگان، فیلمنامهنویسان و عوامل فنی، ذکر این نکته ضروری است که تعامل سازنده و هدفمند با هنرمندان و سینمای جهان و اعتلای کمی و کیفی هنر هفتم در دهه چهارم انقلاب اسلامی یک مطالبه حداقلی از خانواده بزرگ و پراستعداد و توانمند سینمای ایران است که با همت مردان و زنان هوشمند و متعهد جامه تحقق خواهد پوشید.
دکتر احمدینژاد در بخش پایانی پیام خود به جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر آورده است: یاران من؛ شب طولانی و ظلمانی بشر شکسته است. با انفجار نور سپیده دمیده است و مژده طلوع خورشید، رهایی و عزت را صلا داده است. بشتابید که راه منتظر است و آفتاب یارانش را میخواند.
نظر شما