۱۲ بهمن ۱۳۸۷، ۱۲:۵۴

علمای دینی خواستار شدند:

کمیته‌هایی برای مبارزه با اهانت به ادیان تشکیل شود

کمیته‌هایی برای مبارزه با اهانت به ادیان تشکیل شود

از آنجا که دین رو به گسترش اسلام از سوی بدخواهان در معرض اهانت و تخریب قرار دارد، برخی علمای دینی خواستار تشکیل کمیته‌هایی به منظور مبارزه با فعالیتهای اهانت‌آمیز افراد و گروههای مختلف شدند .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی التوافق، با توجه به افزایش اهانت به اسلام و تهاجم به آموزه های فرهنگی و اندیشه ای از سوی غرب طی سالهای اخیر که در مجلات، کتابها، نمایشنامه ها، فیلمها، اخبار و حتی شیوه درسی و مطالعات علمی یافت می شود، اندیشمندان و علمای مسلمان راهکارهایی برای مبارزه با این پدیده عنوان کرده اند.

دکتر سیف عبدالفتاح نظریه پرداز سیاسی دانشگاه قاهره در مصر اظهار داشت: اهانتهای مکرری که از سوی نهادهای رسمی و غیر رسمی غربی به اسلام می شود، ناشی از پدیده اسلام هراسی است که بهترین وسیله برای مبارزه با حملات و تهاجم آنها، دفاع فکری و تمدنی است. این مبارزه، مبارزه اندیشه ای، فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی است. به طوری که برای مبارزه با اهانتهای مکرر نیازمند سازمانها، شوراها و رهبران مختلف نیستیم بلکه نیازمند احیای سازمانها و شوراهای موجود هستیم تا بر اساس واقعیتها فعالیت و به تدریج بتوانند اسلام را توسعه دهند.

دکترعبدالرحمان یسری رئیس بخش اقتصاد اسلامی دانشگاه اسکندریه نیز تحریم اقتصادی را وسیله ای برای جلوگیری از اهانت به اسلام و مسلمانان خواند و افزود: سلاح مال و اقتصاد از تأثیرگذارترین وسیله ها در این عصر است . به طوری که استفاده از سلاح تحریم نفتی در مقابله با آمریکا و کشورهای غربی بهترین وسیله است که به نظر من خسارتهای بسیاری را بر دشمنان وارد می کند که منجر می شود رویکرد خود را نسبت به جهان اسلام تغییر دهند.

وی با اشاره به اینکه بهتر است تحریم اقتصادی در سطوح مختلف تقویت شود تا ثمره آن دیده شود، یادآور شد: زمانیکه این تحریمها صبغه دینی به خود گیرند و صدور فتواهای دینی تأیید کننده این امر باشند به شکل فعالتری انجام می شود و مسلمانان در هر مکانی که هستند از آن استقبال می کنند و از آن به عنوان وسیله ای برای مبارزه با اهانت به اسلام و مسلمانان بهره مند می شوند.

دکتر عبدالصبور شاهین استاد دانشکده دارالعلوم دانشگاه قاهره با اشاره به اینکه جریانهای مختلف دینی که در شرق وجود دارد به طور کامل به غرب منتقل می شود و اختلاف میان مسلمانان را بسیارپررنگ می کنند، اظهار داشت: اسلام دارای زیباییهای بسیار زیادی است که باید در ارتباط با گروههای مختلف جمال و کمال آن چون رحمت و تسامح نشان داده شود . بنابراین گفتگوی ادیان مسئله ای است که تأثیر گذاری بسیاری دارد و باید از آن بهره مند شد.

دکتر محمد دسوقی استاد فقه دانشگاه قاهره با اشاره به اینکه مسلمانان از میان حرفهایی که می زنند باید حقیقت اسلام را بیان کنند، تصریح کرد: دین اسلام بر راستی، کار، علم و آبادانی زمین تأکید دارد. تشکیل کمیته های قانونی حرفه ای در تجمعهای مسلمانان در کشورهای غربی با هدف مبارزه با اهانت به اسلام و مسلمانان در این راستا بسیار اثربخش است. از سوی دیگر صدور قانون از سوی سازمان ملل متحد برای جریمه کسانی که به ادیان آسمانی اهانت می کنند زمینه های احترام به فرهنگهای دیگران را فراهم می کند. همچنین راه اندازی شبکه های ماهواره ای به منظور انجام گفتگوهای جدی و هدفمند با رهبران سیاسی، اندیشمندان و فرهیختگان کشورهای غری منجر به از بین بردن سوءتفاهم میان کشورهای مختلف می شود.

کد خبر 825980

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha