۱۴ بهمن ۱۳۸۷، ۱۷:۲۷

258 پروژه مخابراتی در خراسان جنوبی به بهره برداری رسید

258 پروژه مخابراتی در خراسان جنوبی به بهره برداری رسید

بیرجند - خبرگزاری مهر: با حضور رئیس سازمان فضائی ایران و جمعی از مسئولان استان به طور همزمان 258 پروژه مخابراتی در خراسان جنوبی به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی عصر امروز در مراسم افتتاح این پروزه ها با اششاره به اینکه اعتبار تخصیص یافته به این پروژه ها بالغ بر 73 میلیارد ریال بوده است اظهارداشت: نصب و راه‌اندازی مرکز تلفن همراه استان به ظرفیت 20 هزار شماره، راه‌اندازی 25 کافوی نوری، 21 سایت GSM روستایی، 52 دفتر خدمات ارتباطی روستایی، 11 سایت BTS تلفن همراه، دو سیستم انتقال پرظرفیت شهری و تأسیس و توسعه 648 پورت دیتا از جمله این پروژه ها است.

محمد رضاحاجی محمدی 55 دفتر مخابراتی روستایی، راه‌اندازی 42 سیستم نمایشگر، 230 دستگاه تلفن همگانی، 25 لینک سیستم انتقال رادیویی و 12 لینک سیستم انتقال فیبرنوری را از دیگر پروژه‌های قابل افتتاح استان در دهه فجر برشمرد.

وی با بیان اینکه یک هزار و 699 پروژه مخابراتی با اعتباری معادل 56 میلیارد تومان در سال جاری در بخش مخابرات در استان اجرا و به بهره‌ برداری رسیده است، گفت: هم‌ اکنون یک هزار و 672 روستا در استان دارای خدمات ارتباطی هستند که نسبت به بدو انقلاب 34 برابر شده است.

وی اتصال 80 مدرسه به اینترنت و راه‌اندازی سیستم ویدئو کنفرانس در چهار شهرستان بیرجند، قاین، فردوس و نهبندان را از دیگر اقدامات مخابرات در استان برشمرد و گفت: در بخش تکنولوژی فیبرنوری نیز در دولت نهم چهار هزار و 373 کیلومتر شبکه در استان ایجاد شده و به زودی تمامی شهرها و مرزهای استان به این شبکه مجهز می‌شوند.

وی عنوان کرد: در بخش فیبرنوری، تعداد کانال‌های بین شهری از 54 کانال در بدو انقلاب به 17 هزار و 896 کانال در حال حاضر رسیده است.

مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی با اشاره به کاهش 40 درصدی تعرفه اینترنت در استان افزود: در حال حاضر، 530 روستا زیر پوشش تلفن همراه روستایی هستند و 80 ایستگاه در این خصوص در استان ایجاد شده است.

رئیس سازمان فضائی ایران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه در بحث های فضائی در دوره قبل از انقلاب چیزی نداشته ایم اظهارداشت: امروز به برکت انقلاب زیرساخت های فنی و علمی خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

به گفته رضا تقی پور، پیشرفت در زمینه فناوری فضایی با توجه به گستردگی این حوزه یکی از راهبردهای اصلی جمهوری اسلامی ایران است و همانگونه که در چشم انداز 20 ساله نیز مشخص شده است، ایران باید در سال 1400 رتبه اول منطقه را در زمینه فناوری هوا-فضا دارا باشد.

وی همچنین پیشرفت در زمینه ی فن آوری فضایی را باعث پیشرفت اقتصادی و علمی کشور دانست و از ثمرات اقتصادی آن به حجم بالای کارآفرینی این فناوری در کشور اشاره کرد.

کد خبر 827757

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha