وي درگفتگو با خبرنگار سياسي "مهر"، افزود : اگر جريانات موج ساز دست از تخريب بردارند مجلس حركت طبيعي خود را طي خواهد كرد اما طبيعي است وقتي 290 نفر از فرهنگهاي مختلف ، مناطق مختلف دور هم جمع مي شوند مدتي زمان مي برد تا افكار آنها به يكديگر نزديك شود .
قرباني خاطرنشان كرد: اين جريانات اگر موج سازي را رها كنند، مجلس كار خود را ادامه خواهد داد و رسانه ها نيز بايد تلاش كنند حركت مجلس را به سمت و سوي وفاق منعكس كنند.
نماينده مردم قائنات خاطرنشان كرد: هنوز مرزبندي روشن و مشخصي از اكثريت و اقليت در مجلس هفتم ايجاد نشده و تلقي اقليت و اكثريت را در مجلس هفتم نداريم.
وي تشكيل فراكسيون ها در مجلس در راستاي مسايل كاري را به منزله تشكيل كميسيون هاي كاري دانست و گفت: تشكيل اين گونه فراكسيون ها مساله اي مطلوب است و نبايد آن را به معناي انشقاق و تفرق دانست.
قرباني تصريح كرد: ديدگاه ها مختلف است و بديهي است كه وقتي تعدادي ديدگاه كنار هم مي نشينند به ويژه در آغاز كار مجلس حضورشان پررنگ مي شود و در طول مدت به يكديگر نزديك مي شوند.
وي با تاكيد بر اينكه در دو جلسه آغازين مجلس هفتم گام به سمت وفاق بوده است، اظهار داشت: راي آقاي حدادعادل از 122 راي به 196 راي و راي آقاي باهنر از 161 راي به 203 راي مي رسيد كه اين به معني گام برداشت به سوي وفاق است.
نماينده قائنات تصريح كرد: امروز در مجلس هفتم همدلي و هماهنگي بيشتر از تفرق ديده مي شود، البته قطعا هرديدگاهي سعي مي كند، همفكران خود را جمع كرده و وزن خود را احساس كرده و دست به ائتلاف بزند.
موسي قرباني در گفتگو با "مهر"
برخي جريانهاي سياسي از توفيق مجلس هفتم احساس نگراني مي كنند
نماينده مردم قائنات در مجلس شوراي اسلامي گفت : برخي جريانهاي سياسي و برخي از سايت ها و خبرگزاري ها از توفيق مجلس هفتم احساس نگراني مي كنند و به دنبال تشديد اختلافات هستند .
کد خبر 82850
نظر شما