۱۷ بهمن ۱۳۸۷، ۱۱:۴۷

گزارش خبری تحلیلی/

انتخابات رژیم صهیونیستی در سایه بحران امنیت

انتخابات رژیم صهیونیستی در سایه بحران امنیت

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل : در شرایطی که پس از پذیرش دو شکست در جنگ 33 روزه و 22 روزه و اثبات ناکارآمدی حمایت غرب برای تامین رژیم صهیونیستی، بحران امنیت بر انتخابات رژیم صهیونیستی سایه افکنده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بنیامین نتانیاهو رهبر حزب لیکود و از شانس های نخست وزیری رژیم صهیونیستی اخیرا در جمع خبرنگاران در جنوب لبنان گفت: در صورت پیروزی در انتخابات، حماس را از بین خواهد برد.

این در شرایطی است که در روزهای گذشته، نتانیاهو ایران را نیز یک تهدید جدی برای امنیت رژیم صهیونیستی معرفی کرده و از برخورد با آن خبر داده بود.

زیپی لیونی رهبر حزب کادیما و از دیگر شانس های نخست وزیری رژیم صهیونیستی نیز حرف های مشابهی را در روزهای گذشته تکرار کرد و گفت: ایران برای اسرائیل مرکز تهدید است.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی همچنین در اظهار نظری از حمله دوباره به غزه، در صورت تداوم حملات موشکی حماس خبر داده بود.

ایهود باراک وزیرجنگ و رهبر حزب کارگر دیگر نامزد پست نخست وزیری رژیم صهیونیستی نیز تلاش کرد از قافله جانمانده و تهدیدات مشابهی را علیه ایران و حماس ایراد کند.

تلاش نامزدهای نخست وزیری رژیم صهیونیستی وهمچنین نامزدهای انتخابات آمریکا برای تروریست نامیدن گروههای مقاومت فلسطینی وهمچنین ایران به عنوان یک حامی مقاومت،این نکته را روشن می سازد که امنیت هنوزبرای رای دهندگان صهیونیست حرف اول را می زند.

 تمامی کاندیداهای انتخابات آمریکا در انتخابات اخیر چه در انتخابات داخلی حزب دموکرات بین باراک اوباما و هیلاری کلینتون و چه در انتخابات بین حزبی از سوی اوباما و جان مک کین نامزد جمهوری خواهان از جمله مشابهی در حمایت از رژیم صهیونیستی و برای حمایت لابی صهیونیستی استفاده کردند.

تمامی نامزدهای انتخابات آمریکا هنگام صحبت از رژیم صهیونیستی این جمله را تکرار کردند: "کاخ سفید هرگز درباره امنیت اسرائیل مذاکره نخواهد کرد."

جمله مربور را می توان محوری ترین جمله در انتخابات آمریکا و حتی پس از انتخابات و حتی از سوی جرج بوش رئیس جمهور سابق ایالات متحده درباره رژیم صهیونیستی دانست.

اکنون و بویژه پس از شکست رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه از حزب الله لبنان و اخیرا شکست از حماس در جنگ غزه، دیگر این رژیم به این نتیجه رسیده است که دیگر حمایت غرب یا داشتن بمب اتمی تامین کننده امنیتش نیست.

رژیم صهیونیستی به روایت بسیاری از رسانه ها، در جنگ شش روزه با اعراب که توانست چند کشور عربی را شکست دهد ، این کشورها را به حمله هسته ای تهدید کرد و آنها را وادار به تسلیم کرد اما اکنون دیگر حماس و حزب الله لبنان حتی از تهدیدات اتمی این رژیم برای دفاع از سرزمین خود هراسی ندارند.

موضوع دیگری که قابل توجه است، ناامیدی رژیم صهیونیستی از حامیان غربی خود از جمله اروپا و آمریکاست.

با شروع حمله رژیم صهیونیستی به غزه، چنان هجمی از اعتراض مردمی به دولت های اروپایی و آمریکایی از سوی مردم این کشورها وارد آمد که حامیان سیاسی نظامی و مالی این رژیم نتوانستند مدت زیادی سکوت کنند و حتی واشنگتن هم مجبور به دادن رای ممتنع در شورای امنیت برای صدور قطعنامه 1860 برای توقف تجاوزات شود.

چنین شرایطی حتی بر دولت های عربی و اسلامی دارای روابط مثبت با رژیم صهیونیستی نیز تاثیر گذاشت و کشورهایی چون قطر و ترکیه را نیز به میدان آورد تا دوحه میزبان نشستی شود که در آن صلح عربی-اسرائیل مرده قلمدا شود و اردوغان رئیس دولت آنکارا، شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی را در نشست جهانی داووس، کودک کش بخواند.

اکنون صهیونیست ها که روزی آروزی سلطه برنیل تا فرات را داشتند به این نتیجه رسیده اند که برای حفظ سرزمین های اشغالی در فلسطین نیز باید هزینه گزافی بپردازند.

انتخابات رژیم صهیونیستی در حالی روز سه شنبه 10 فوریه(22 بهمن) در سرزمین های اشغالی برگزارخواهد شد که بر اساس برخی گمانه زنی ها شانس حزب لیکود برای پیروزی در انتخابات بیشتر ارزیابی می شود.

کد خبر 829525

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha