علی فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: اگر همه مدارس دارالقرآن باشد دیگر نیازی به ایجاد و تاسیس دارالقرآن جدید نداریم که این امر، ضرورت توجه به قرآن در مدارس را بیش از پیش آشکار می کند.
وی ادامه داد: همچنین لازم است دانش آموزان به موازات آشنایی با قرآن با مفاهیم مختلف دینی از قبیل ولایت نیز آشنا شوند و آموزش این مفاهیم، بخش قابل توجهی از آموزش و پرورش ما را به خود اختصاص دهد.
این مسئول افزود: همه مدارس باید مرکز شناخت سیره و روش معصومین باشند و این شناخت به نحوی انجام شود که دانش آموزان به شناخت هرچه بیشتر این سیره و عمل به آن علاقمندتر شوند.
قبل از انقلاب اسلامی قرآن در مهجوریت قرار داشت
رئیس آموزش و پرورش ناحیه دو کرج در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیش از انقلاب در مقایسه با زمان کنونی قرآن در وضعیت مهجوری بود و چندان مورد شناخت قرار نگرفته بود.
فرهادی ادامه داد: به دنبال انقلاب اسلامی، قرآن از حالت غریب، مهجور خارج شد و زوایای کمتر شناخته شده آن نیز کم کم مورد توجه و شناخت قرار گرفت.
وی افزود: تعلیم و تربیت اسلامی به قرآن گره خورده است و به شکرانه خارج شدن قرآن از مهجوریت پیش از انقلاب، باید از همه جنبه های این کتاب آسمانی به بهترین نحو در همه سطوح آموزش به خصوص آموزش و پرورش سطح مدارس استفاده شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: اگر قرآن در مدارس ما حرف اول را نزند این امر نشان می دهد که بسیاری از تلاشهای متولیان آموزش و پرورش کم نتیجه یا بی نتیجه مانده است.
نظر شما