۲۰ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۳۹

سفیر مکزیک:

سفیران صلح از ارزش بالایی در ارسال پیام صلح به جهان برخوردار است

سفیران صلح از ارزش بالایی در ارسال پیام صلح به جهان برخوردار است

مسئولان موسسه بین المللی سفیران صلح، با کارلوس تیرادو ساوالا، سفیر کشور مکزیک در تهران دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار، ابراهیم صنوبر، رئیس موسسه، آیت الله محمد باقر مدرس به نمایندگی از طرف هیئت رئیسه و زوریک نوشادی، نماینده سفیران صلح در جمهوری ارمنستان حضور داشتند.

در این دیدار ابتدا صنوبر شرح حال مختصری از گزارش کاری واقدامات انجام شده درسال جاری را ارائه داد.سپس آیت الله مدرس به تبیین نگاه اسلام به صلح به عنوان بزرگترین نماد و هدف آخرین آیین آسمانی پرداخت و در باب صلح جهانی مطالبی ایراد کرد.

سفیر مکزیک نیز در این دیدار با تشکر از مجموعه سفیران صلح برای اقدامات انجام شده، خواستار گسترش همکاری ها در این زمینه بین کشور ایران و مکزیک شد و سپس از اهمیت و ارزش بالای صلح در جهان و اهمیت وجود موسسه بین المللی سفیران صلح در ارسال این پیام سخن گفت و خاطر نشان کرد که اولین برنده جایزه صلح در جهان از کشور مکزیک بوده است.

در پایان این دیدار، ابراهیم صنوبر و آیت الله مدرس، حکم هیئت رئیسه موسسه بین المللی سفیران صلح را به کارلوس تیرادو ساوالا تقدیم کردند.

کد خبر 831014

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha