۲۰ بهمن ۱۳۸۷، ۱۱:۵۰

30 سال ورزش انقلاب - 12/

نهادینه شدن ورزش همگانی ثمره بزرگ انقلاب است/ باید بیشتر تلاش کنیم

نهادینه شدن ورزش همگانی ثمره بزرگ انقلاب است/ باید بیشتر تلاش کنیم

رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی با بیان اینکه علاقمندی مردم به ورزش نسبت به گذشته چند برابر شده است گفت: طبق آمار موجود قبل از انقلاب تنها سه یا چهار درصد مردم به ورزش همگانی می پرداختند اما امروز این رقم به 25 درصد افزایش یافته است.

عزالدین حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب به ارزیابی ورزش ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به ویژه در بعد ورزش همگانی و نقش مهم و سازنده آن در جامعه پرداخت و اظهار داشت: ورزشهای همگانی آن طور که از عنوان آن پیداست باید به قدری در دسترس وسهل الوصول باشد که همه اقشار در هر طبقه و گروهی به آسانی از فواید آن بهره مند شوند.

وی ادامه داد: این امر مستلزم آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از فواید و نقش ورزش درزندگی روزمره است. به هر میزان در این بخش فعالیتها پررنگ تر شود به همان میزان عملکردها و بدنبال آن سلامت جامعه نیز پررنگ تر خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: معتقدم یکی از عمده دلایل موفقیت فدراسیون ورزشهای همگانی در بحث افزایش متقاضیان و روی آوردن به ورزشهای همگانی وبه طور کل افزایش آماری در این بخش به ویژه بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پرداختن به زیرساختهای ورزش همگانی (ترویج وتبلیغ سلامتی از سوی مسئولان مربوطه به ویژه سازمان تربیت بدنی) بوده است.

حیدری تصریح کرد: متاسفانه در دوران گذشته محدوده فعالیتها و حوزه اختیارات این مجموعه بسیار محدود بود به طوریکه به هیچ عنوان جوابگوی پتانسیل و نیازهای مردم نبود.اما خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر احیای ورزشهای سنتی و ضروری شمردن ورزش همگانی برای عموم مردم نه تنها دایره فعالیتها و اختیارات این مجموعه گسترش پیدا کرد بلکه با حمایتهای همه جانبه، آمار ورزشکاران وعلاقمندان به ورزش نیز رو به فزونی گذاشت به طوریکه هم اکنون شاهد آن هستیم که بیش از 25 درصد کل جمعیت کشور به ورزش همگانی که بهترین ومفرح ترین آن پیاده روی خانوادگی است روی آورده اند.

رئیس فدراسیون ورشهای همگانی خاطرنشان کرد: هم اکنون فدراسیون ورزشهای همگانی با داشتن 25 انجمن، 32 هیت ورزشهای همگانی در مراکز استانها و بیش از 380 هیئت در شهرستانها تنها باهدف ایجاد نشاط، شادابی و سلامت جامعه در حال انجام فعالیت می باشد. ضمن اینکه درسال نوآوری وشکوفایی با ایجاد طرحی نو و اجرای آن در سراسر کشور با عنوان همایش پیاده روی خانوادگی که مورد توجه مسئولین وعموم مردم جامعه قرار گرفته، خدمات خود به جامعه را ارائه می دهد و با دردست داشتن برنامه ها و ایده های نو برای سال آینده در جهت هرچه همگانی تر کردن ورزش قدم برخواهد برداشت.

کد خبر 831128

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha