انسیه جوادی در گفتگو با خبرنگارمهر با اعلام این خبر گفت: با رایزنیهای صورت گرفته با معاون مالی وزیرآموزش و پرورش توانستیم هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان را که با تاخیر مواجه شده بود پرداخت کنیم و قول می دهم که دیگر این مشکل به وجود نیاید.
این اتفاق در حالی رخ می دهد که پیمانکاران سرویس دانش آموزان با نیازهای ویژه طی هفته های گذشته نتوانسته بودند هزینه سرویسهای مدارس را پرداخت کنند، که به همین دلیل رانندگان از جابه جایی دانش آموزان خودداری کردند.
هفته گذشته رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان، وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار مهر گفته بود با قطع هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان معلول باعث شده که این افراد دیگر امکان رفتن به مدرسه را نداشته باشند و درمنازل به سر می برند.
با این همه رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان تهران دراین باره گفت : اما توانستیم این مشکل را برطرف کنیم و هزینه سرویس دانش آموزان خود را تا دوماه آینده تامین کنیم.
جوادی با اشاره به اینکه 7 هزار دانش آموز با نیازهای ویژه از سرویس مدرسه استفاده می کنند افزود: بیشترین هزینه سرویس ها متعلق به دانش آموزان معلول جسمی و حرکتی است چرا که برای جابه جایی آنها نمی توانیم از ون و مینی بوس استفاده کرد و باید حتما با ماشینهای شخصی قرارداد ببندیم. گرچه با وجود مشکلات پیش آمده، تاکنون از مشارکت اولیا استفاده نکردیم.
آمارها نشان می دهد که در حال حاضر بیش از 92 هزار دانش آموز معلول در کشور مشغول درس خواندن هستند و استان تهران بیشترین تعداد دانش آموزان معلول را دارد.
جوادی درباره سرانه ایاب و ذهاب هر دانش آموز به مهر گفت: به دلیل بعد مسافتی محل زندگی و مدرسه هر دانش آموز، رقم مشخصی برای هر فرد نداریم به طور مثال هزینه سرویس یک دانش آموز 350 هزار تومان و دیگری 200 هزار تومان می شود ولی می توان گفت که میانگین آن حدود 150 تا 70 هزار تومان باشد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان تهران بیان اینکه سال گذشته یک میلیارد و 600 میلیون تومان هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان با نیازهای ویژه شد گفت: این نوید را به والدین دانش آموزان با نیازهای ویژه می دهم که تا پایان سال هیچ مشکلی برای جابه جایی فرزندانشان ایجاد نشود.
نظر شما