۲۴ بهمن ۱۳۸۷، ۱۴:۰۳

بانک اطلاعاتی تاسیسات سیلویی خراسان رضوی تدوین شد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی خراسان رضوی گفت: اولین بانک اطلاعاتی تاسیسات ذخیره سازی استان که مشتمل بر تعداد، ظرفیت، نوع مالکیت، سال تاسیس و پراکنش واحدهای فعال استانی است تدوین شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد علی صفرزاده ظهر امروز در نشستی خبری در محل سازمان بازرگانی خراسان رضوی افزود: اولین بانک اطلاعاتی تاسیسات ذخیره سازی استان که مشتمل بر تعداد، ظرفیت، نوع مالکیت، سال تاسیس و پراکنش واحدهای فعال استانی می باشد تدوین شده است.

رئیس سازمان بازرگانی خراسان رضوی تصریح کرد: با این اطلاعات، امکان نیازسنجی و برآورد وضعیت امکانات موجود، بهره برداری در توسعه و گسترش و شناسایی وضعیت منطقه به شکل آماری وجود خواهد داشت.

صفرزاده با بیان اینکه تاکنون 18 مجوز تاسیس مراکز ذخیره سازی شامل انبار و سیلو به ظرفیت 9 میلیون تن با هدف توسعه و حمایت از تاسیسات زیربنایی، گسترش مراکز نگهداری کشاورزی، صنعتی و بازرگانی و افزایش فعالیت خدمات انبارداری و امکان حضور به موقع در بازارهای هدف صادر شده است.

وی یادآور شد: در سال 87 نسبت به سال 57 ظرفیت سیلویی استان 932 درصد و ظرفیت انباری 600 درصد افزایش داشته است که این رشد از سال 84 تا 87 در مقایسه با سالهای 80 تا 83 از جهش حدود 800 درصدی برخوردار بوده است.
 
وی تصریح کرد: سیلوی چهل هزار تنی جوین سبزوار با تخصیص تسهیلات بنگاههای زودبازده و کارآفرین به مبلغ دو میلیارد تومان از پیشرفت فیزیکی بیش از 90 درصد برخوردار است که به زودی به بهره برداری می رسد.

صفرزاده همچنین از تخصیص تسهیلات سرمایه در گردش به شبکه های مباشر توزیع برای برنامه های تامین، ذخیره سازی سیلو و تنظیم بازار کالاهای اساسی ایام پایانی سال به ارزش حدود 86 هزار میلیون ریال خبر داد.

رئیس سازمان بازرگانی خراسان رضوی افزود: تامین و توزیع مواد غذایی به مناسبت ماههای محرم و صفر و ماه مبارک رمضان، دهه فاطمیه و کالاهایی که به مناسبت تنظیم بازار اعلام می شود، تامین و توزیع دفاتر تحصیلی در شروع فصل مدارس، نظارت بر بنگاههای زودبازده از اقداماتی است که در راستای تنظیم بازار کالا و خدمات بازرگانی انجام می شود .

وی به طرح صدور ملت کارت جهت هیات های مذهبی و مساجد در راستای مکانیزه نمودن امور در دولت نهم اشاره کرد و اظهار داشت: طرح کشف قیمت انواع کالا نیز از دیگر طرح هایی است که در دولت نهم در راستای مکانیزه کردن امور در دست اقدام است.

صفرزاده افزود : اجرای طرح مکانیزاسیون واحدهای صنفی، شناسایی و همسان سازی دسته های صنفی و انطباق عناوین دسته های صنفی شناسایی شده با نظام طبقه بندی بین المللی فعالیت اقتصادی ( ISIC )، تهیه بانک اطلاعات اصناف، الزام متصدیان واحدهای صنفی در اخذ ملت کارت اصناف و فراهم نمودن امکانات لازم جهت ورود اصناف به عرصه تجارت الکترونیک، حمایت از تاسیس و توسعه فروشگاههای زنجیره ای توسط بخش خصوص و اعطای 12 مجوز در سطح استان، برگزاری نمایشگاههای فروش بهاره و پاییزه ، ساماندهی واحدهای صنفی آلاینده و ایجاد 9 شهرک صنعتی جهت انتقال صنوف آلاینده و مزاحم ، واگذاری امر نظارت اصناف بر اصناف و تشکیل واحدهای نظارت و بازرسی اصناف در مرکز و شهرستانهای استان ، پیگیری و راه اندازی سامانه اطلاعات معاملات املاک کشور در استان و تشکیل اتحادیه استانی صادراتی فرش دستباف خراسان رضوی  از مهمترین اقدامات این سازمان در حوزه اصناف است.

وی گفت: در حال حاضر اقلام سهمیه ای که در قالب کالا برگ توسط این سازمان توزیع می شود شامل کالاهایی چون روغن، قند و شکر است.

کد خبر 833329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha