۲ اسفند ۱۳۸۷، ۱۰:۳۷

قادری به مهر عنوان کرد:

تنظیم قرارداد اجباری برای پایداری بنگاههای اقتصادی

تنظیم قرارداد اجباری برای پایداری بنگاههای اقتصادی

عضو شورای اسلامی کار استان تهران تنظیم قرارداد و الزامی شدن آن از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام را باعث افزایش پایداری بنگاههای اقتصادی و احقاق حق کارگران اعلام کرد.

داود قادری در گفتگو با مهر در خصوص الزامی شدن انعقاد قرارداد بین کارگر و کارفرما گفت: با توجه به اینکه بیش از 80 درصد کارگران کشور قراردادی هستند و هنوزهم اقدام خاصی در این زمینه برای ساماندهی قراردادهای موقت صورت نگرفته، مصوبه جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام می تواند به ساماندهی قراردادهای موقت کمک کند.

عضو شورای اسلامی کار استان تهران اظهار داشت: در ماده 21 قانون کار تکلیف شده که حتما بین نیروی کار و کارفرما برای انجام کار باید قرارداد مکتوبی تنظیم شود به نحوی که مدت زمان قرارداد، تاریخ شروع و خاتمه آن نیز مشخص باشد.

قادری وجود قرارداد مکتوب بین نیروی کار و کارفرما را باعث به وجود آمدن شرایط مثبتی دانست که طی آن نیروی کار و یا کارفرما می تواند در صورت بروز شرایطی غیر از توافقات مکتوب، کار را تمام کند و از این طریق حقوق از دست رفته خود را احقاق کنند.

وی اظهار امیدواری کرد تا با اجرای مصوبه یاد شده بتوان به بخشی از نگرانی ها در مورد عدم رعایت حقوق و مزایای کارگران توسط برخی کارفرمایان پایان داده شود.

این مقام مسئول در بخش کارگری خاطر نشان کرد: در قوانین جدید باید شکل قرارداد، نوع کار و پروژه مشخص باشد.

به گزارش مهر، در ماده 21 قانون کار توجه به انعقاد قرارداد مکتوب و الزام آن مطرح شده به نحوی که قرارداد کار پس از انعقاد به یکی از طرق زیر خاتمه می یابد : الف – فوت کارگر ب – بازنشستگی کارگر ج – از کارافتادگی کلی کارگر د- انقضاء مدت در قراردادهای کار با مدت موقت و عدم تجدید صریح یا ضمنی آن ه – پایان کار در قراردادهائی که مربوط به کار معین است و- استعفای کارگر.

کد خبر 835150

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha