وی افزود: اگر انتقاد می کنم خیر و صلاح ورزش معلولین را می خواهم. به عقیده من، این رقابتها فاقد ارزش است چرا که به هیچ وجه آزمایش دوپینگ از ورزشکاران به عمل نمی آید و از کجا معلوم آنهایی که قهرمان می شوند، دوپینگی نباشند؟! تیم ملی آینده از میان همین نفرات انتخاب می شود بنابراین فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین باید نظارت بیشتری را بر روی این رقابتها به عمل آورد.
برنده دو مدال طلای رقابتهای پارالمپیک در ادامه اظهار داشت: ما پیش از این از بابت مسئله دوپینگ در رقابتهای پارالمپیک متضرر شدهایم. پس از رقابتهای آتن مسئولان اقدام به انجام آزمایش دوپینگ در مسابقات قهرمانی کشوری کردند که این موضوع باعث شد ورزشکاران با بدن سالم در رقابتها شرکت کنند. اما در حال حاضر هیچ تضمینی وجود ندارد که ورزشکاران با بدن پاک در این رقابتها حضور پیدا کنند.
رجبی گفت: در خصوص انجام آزمایش دوپینگ در حین برگزاری رقابتها اهمال کاری می شود و دود آن در نهایت به چشم ورزش معلولان می رود. چنانچه به دنبال قهرمانان واقعی و پاک هستیم باید آزمایش دوپینگ در مسابقات اجرا شود.
وزنه بردار فوق سنگین معلول کشورمان که در رقابتهای پارالمپیک 2008 پکن با بالای سر بردن وزنه 265 کیلوگرمی، ضمن کسب مدال طلا به عنوان قویترین مرد جهان هم شناخته شد، افزود: ما برای اینکه در رقابتهای پارالمپیک 2012 لندن به توفیقی دست پیدا کنیم باید از همین امروز شروع کنیم. اهمیت دادن به مسئله دوپینگ باید در اولویت قرار گیرد.
رجبی در پایان گفت: من دوست دارم در رقابتهای پارالمپیک آتی سومین مدال طلا را به دست بیاورم اما به شرطی که صلاحیت حضور در این رقابتها را داشته باشم. چنانچه وزنه برداری از من بیشتر وزنه بزند حق اوست که در رقابتهای لندن شرکت کند و جایی برای اعتراض باقی نمی ماند. امیدوارم پاکترینها و بهترینها به رقابتهای بین المللی اعزام شوند.
نظر شما