۲ اسفند ۱۳۸۷، ۱۶:۱۱

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی:

فعال سیاسی نمی تواند از بازار تجمع ایدئولوژیهای مختلف غافل باشد

فعال سیاسی نمی تواند از بازار تجمع ایدئولوژیهای مختلف غافل باشد

حبیبی گفت: لازمه کار سیاسی شناخت دقیق ایدئولوژیهای مختلف است و فعال سیاسی نمی تواند از بازار تجمع ایدئولوژیهای مختلف غافل باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در اجلاس معاونین سیاسی سراسر کشور حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: سیاست با دغل بازی رابطه ای ندارد بلکه به قول شهید آیت الله مدرس سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ماست.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه سیاسی بودن همه افعالمان یعنی همه افعال ما دینی است تصریح کرد: یک فعال سیاسی نمی تواند غافل از بازار تجمع ایدئولوژیهای مختلف وارد گود تضارب اندیشه شود بلکه لازمه کار سیاسی شناخت دقیق ایدئولوژیهای مختلف است.

حبیبی افزود: در گود تضارب فکری باید با ایدئولوژیهای هم عقیده دست برادری داده و با آن نوع از ایدئولوژیهایی که مخالف هستیم مبارزه کنیم و در این راه خود نیز باید مبدع یک ایدئولوژی باشیم.

وی با بیان اینکه مرکز سیاسی حزب مهمترین قسمت در ارتباط با مردم و مسئولین است اظهار داشت: توسعه ارتباط با مردم و مسئولین از وظایف مرکز سیاسی حزب است که بیش از گذشته به آن نیاز است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درپایان سخنان خود بیان داشت: درک و فهم مطالب عامه مردم برای برقراری ارتباط مردم با حزب بسیار موثر است و اگر به مطالب مردم توجه نکنیم نمی توانیم بگوییم کاری حزبی انجام داده ایم.

تلاش برای همراهی جامعتین با اصولگرایان در انتخابات

دکتر اسدالله بادامچیان هم درسخنانی در این اجلاس اعلام کرد: به دنبال همراهی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز با اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری دهم هستیم.

قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: در انتخابات ریاست جمهوری دهم آرایش نیروهای سیاسی در جناح اصلاح طلب و اصولگرا متفاوت است، در جناح اصلاح طلب آنها با سه نامزد خاتمی، کروبی و احتمالا میرحسین موسوی در انتخابات شرکت می کنند اما در اصولگرایان تا به امروز جدی ترین گزینه احمدی نژاد است.

وی افزود: در میان اصولگرایان احمدی نژاد با موافقان و مخالفان صد در صدی مواجه است و در موتلفه اسلامی به دنبال وحدت نظر همه اصولگرایان درانتخابات ریاست جمهوری دهم هستیم.وی درادامه تاکید کرد: به دنبال راهی هستیم که بتوانیم نظر مساعد اصولگرایان به یک نامزد واحد را جلب کنیم و در این راه به دنبال همراهی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز هستیم.

بادامچیان با اشاره به تصمیم دوم خردادی ها برای انتخابات ریاست جمهوری دهم تصریح کرد: جناح اصلاح طلب برای انتخابات ریاست جمهوری دهم با حضور سه نامزد شرکت می کنند که در این صورت این امکان وجود دارد که آنها می خواهند از رای خاکستری مردم به نفع خود بهره ببرند.

وی افزود: امکان به ائتلاف رسیدن اصلاح طلبان در انتخابات آینده و این احتمال که آنها با یک نامزد در انتخابات شرکت کنند وجود دارد، منتفی نیست.

قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: اصولگرایان در حال حاضر چاره ای جز وحدت ندارند و باید تمام سعی خود را برای رسیدن به وحدت انجام دهند که در این خصوص دیداری را با احمدی نژاد نیز داشته ایم.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین در بخش دیگری ازسخنان خود گفت: اسرائیل با توجه به راهپیمایی عظیم مردم در 22 بهمن و پشتیبانی از حق هسته ای در صدد است که دانشمندان هسته ای ایران را ترور کند.

جنبش همزاد اصرار در اهانت به مقدسات دارد

محمد کاظم انبارلویی رئیس مرکز سیاسی حزب موتلفه اسلامی نیز در این اجلاس با تحلیل جنبش های اخیر در صد ساله اخیر گفت: جنبش همزاد اصرار در اهانت به مقدسات دارد.

وی افزود: جنبش همزاد یک جنبش تقلبی و جعلی است که همواره در کنار جنبش های اصیل مردمی ظاهر می شود و با سوزن بانی انقلاب آن را از مسیر صحیح منحرف می کند.

وی با تاکید بر اینکه هدف جنبش همزاد بازگشت استبداد و سلطه خارجی در کشور است تصریح کرد: کار اصلی جنبش همزاد اخلال در امنیت نظام و تحریک مردم برای خروج بر حاکمیت است و این کار را برای بازگشت استبداد و سلطه خارجی انجام می دهد.

انبار لویی افزود: اینکه امروز برخی قلم بدستان مطبوعات دوران اصلاحات در رادیوهای دشمن کار می کنند نشان می دهد مردم توانسته اند آنها را در جنبش همزاد شناسایی کنند و آنها مجبور شدند فرار را بر قرار ترجیح دهند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه با اشاره به سخنان موهن آغاجری در منزل عبدالله نوری گفت: واقعا باید اظهار تاسف کرد، با آنکه گوینده این سخنان موهن در سال 81 در افکار عمومی مردم تا مرز ارتداد پیش رفت اما از تسامح مقامات قضایی سوء استفاده کرد و دوباره همان حرفها که از روی بی مهری به نظام و اسلام و روحانیت زده شده بود را تکرار کرد.

وی افزود: من نمی دانم اهانت به مقدسات چه کمکی به فضای شفافیت گفتمانی در کشور می کند. سازمان مجاهدین انقلاب باید مسئولیت اظهارات موهن عضو خود را بپذیرد و برای افکار عمومی مردم توضیح دهد چرا اصرار بر تکرار اهانت به مقدسات نظام دارد.

انبارلویی دربخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: ما در جبهه دوم خرداد با سه گفتمان متفاوت روبرو هستیم و انتخابات آینده عرصه رقابت گفتمان پیشرفت، خدمت و عدالت با دیگر گفتمان هاست.وی گفت: ان شاءالله شاهد یک رقابت اخلاقی در انتخابات ریاست جمهوری خواهیم بود.

رئیس مرکزسیاسی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: انتخابات آینده به دلیل وجود گفتمانهای گوناگون در جبهه دوم خرداد یک رقابت دو قطبی نیست، لذا ما یک رقابت پرشور و چند قطبی داریم و اصولگرایان هم برای حضور در چنین انتخاباتی با پیچیدگیهایی که دارد استراتژی دقیقی را طراحی کرده اند.

وی تاکید کرد: مسیر همگرایی در جبهه اصولگرایان خوب طی می شود و جای نگرانی نیست.

انبارلویی همچنین کارنامه دولت نهم را موفق توصیف کرد و گفت: بر اساس آخرین نظر سنجی ها اصولگرایان مورد توجه مردم هستند و احمدی نژاد محبوب ترین چهره مطرح است.

مقاومت گفتمان برتر در منطقه خاورمیانه است

قائم مقام مرکز سیاسی حزب موتلفه اسلامی هم در این اجلاس اظهار داشت: با توجه به تحولات اخیر منطقه به ویژه مواجهه نیروهای غربی با نیروهای موجود در خاورمیانه امروز مقاومت به حرف برتر و اول کشورهای منطقه تبدیل شده است.

دکتر حسن لاسجردی با اشاره به رویکرد دولت نهم در سیاست خارجی گفت: دولت نهم تلاش مضاعفی انجام داده تا آرایش جدیدی در مسائل منطقه و خاورمیانه به وجود آورد.

وی افزود: تاثیر گذاری ایران در کشورهای منطقه به ویژه در حوزه جغرافیای غرب کشور بیش از گذشته پر رنگ شده است که ایران توانسته در کشورهای عراق، سوریه، فلسطین، لبنان تاثیر گذاری داشته باشد و تعاملات مثبت ویژه ای داشته است.

لاسجردی با بیان اینکه آمریکاییها در طول سالیان گذشته سعی کرده اند که کلمه دموکراسی را در منطقه مسلط کنند، بیان داشت: آمریکاییها در سالیان اخیر به ویژه پس از سال 2000 میلادی و طرح موضوع خاورمیانه بزرگ تلاش کردند مفهوم دموکراسی را به عنوان گفتمان مسلط مطرح کنند اما در مقابل به ویژه پس از پیروزی حزب الله در جنگ سال 2006 کلمه مقاومت جایگزین مفهوم دموکراسی شده و در حال حاضر اگرچه دموکراسی و مقاومت در بسیاری از مباحث مورد توجه کشورهای خاورمیانه مطرح است ولی در مجموع مفهوم مقاومت مورد توجه بالاتر و بیشتری قرار دارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ادبیات سیاسی کشورهای منطقه خاورمیانه تحت تاثیر تحولات سه سال اخیر تغییر کرده و مقاومت حرف اول همه این کشورها و مهمترین دغدغه نیروهای موافق و مخالف با تفکرات و جریانات موجود منطقه است.

لاسجردی افزود: بر خلاف نظر آمریکاییها که به دنبال ترویج و جا انداختن مباحث و موضوعات مرتبط با دموکراسی دلخواه خود بوده اند، کشورهای خاورمیانه با عنوان مقاومت، امروزه بیشتری حشر و نشر را داشته و این مفهوم اکنون جایگاه عمیقی در سیاست خارجی منطقه را دارد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر رقابت ایران در سطح منطقه به مرحله آخر خود رسیده که هماوردی با آمریکا در موضوعات مختلف است به این معنی که امروزه در حوادث و رویدادهایی که در خاورمیانه رخ می دهد، آمریکاییها، ایران را به عنوان یک عنصر تاثیرگذار و نقش آفرین می دانند و ایران را در مقابل خود می دانند و در واقع کشورهای اروپایی از این سطح رقابت در منطقه خارج شده اند.

لاسجردی در پایان گفت: انتخابات ریاست جمهوری دهم در میزان تاثیرگذاری ایران در خاورمیانه موثر است و با آمدن رئیس جمهور آینده، ایران می تواند برنامه های سیاست خارجی جدید خود را تدوین و طراحی کند.

کد خبر 837151

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha