به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی پور محمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور امروز در دومین سمینار سراسری مدیران و مسئولان سازمان بازرسی کل کشور بیان داشت: نظارت بر حسن جریان امور بعد از نظارت بر اجرای قوانین از جمله وظایف سازمان بازرسی کل کشوراست و اگر می خواهیم سیر امور را به سوی کمال بررسی کنیم، باید آنها را به دقت محاسبه کنیم که چقدر امور بر اساس اصول پیش رفته است یا چقدر بر حاشیه ها و زوائد روبنایی هزینه می شود.
وی با اشاره به دو گزارش اخیر سازمان بازرسی کل کشور خاطر نشان کرد: سازمان در رابطه با طرح تحول اقتصادی و بنگاه های زودبازده گزارش هایی تهیه کرده که نکته برجسته هر دو این گزارشها مطالعه ناکافی آنها بوده است.
پورمحمدی گفت: در طرح تحول اقتصادی مطالعه کم بوده و این طرح با این همه تبلیغات و تبعات و پیامدها و تغییراتی که در نتیجه آن صورت می گرفت، با مطالعه کم انجام شده و به همین دلیل در کمیسیون های مختلف مجلس دچار ابهام شد و دولت هم ناچار شد آن را متوقف کند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطر نشان کرد: این برای ما بد است که برنامه بدهیم و بعد بگوییم نمی شود آن را اجرا کرد؛چرا که امید و انتظار فراوانی در جامعه بوجود آورده ایم و درست نیست بعد از برنامه ریزی آن را متوقف کنیم. حال مجلس یا دولت هر یک آن را متوقف کرده باشند، دلیلش این است که مطالعه و دقت بیشتری می بایست بر روی این مسئله صورت می گرفت.
وی اضافه کرد: با برگردانده شدن طرح تحول اقتصادی طبعا این طرح در سال 88 اجرا نمی شود و فرصتی خواهد بود تا مطالعه بیشتری بر روی آن انجام شود.
پورمحمدی ادامه داد: قصد نداشتیم گزارش سازمان بازرسی را در رابطه با طرح تحول اقتصادی منتشر کنیم اما با توجه به توقف اجرای آن، نامه مورد نظر را بر روی سایت سازمان بازرسی قرار می دهیم تا همه صاحبنظران آن را مطالعه کنند.
وی در خصوص طرح بنگاه های زودبازده نیز تصریح کرد: با توجه به اینکه این طرح همچنان در حال اجرا است گزارش سازمان بازرسی در رابطه با آن را فعلا منتشر نمی کنیم؛ اما سازمان بازرسی در رابطه با بنگاه های زودبازده به دستگاه های مختلف اشکالاتی گرفته است و طی نامه ای به این دستگاه ها اشکالات را به آنان اعلام کردیم تا خودشان ارزیابی لازم را داشته باشند.
رئیس سازمان بازرسی در رابطه با این طرح یادآور شد: منابع زیاد و وقت زیادی درگیر طرح بنگاه های زودبازده شده و جمعیت زیادی را برای توفیق، پیشرفت، رقابت و بروز خلاقیت و اشتغال تحریک کرده ایم؛ اما می بینیم با وجود اینکه هزینه زیادی انجام شده دستاورد مطلوبی به دست نیامده است.
پورمحمدی افزود: در حوزه بازرسی باید توجه کنیم که برنامه و نظارت بر آن در راس امور باشد و حساب و کتاب دقیق باشد چرا که خطر انحراف در عمل از خطر انحراف در برنامه ریزی کمتر است.
وی با اشاره به برخی روایات و احادیث از ائمه، بیان داشت: اسلام دین وعده و وعید، سخنرانی و توهم آفرینی نیست بلکه دین عمل است و هر جا که گفته باید ایمان وجود داشته باشد عمل نیز در کنار آن آمده است و هیچ کس بدون عمل رستگار نمی شود.
ادامه دارد ...
نظر شما