خبرگزاری مهر - گروه فرهنگ و هنر : این کتاب با پیشگفتاری از سیدحسن حسینی آغاز میشود که معتقد است اگر برخی فعالیتهای سازمان رادیو تلویزیون در برگزاری برخی مناظرات تلویزیونی اوایل انقلاب را موج اول بنامیم، برنامه "مناظره" (که سال 1376 تا 1379 از شبکه سراسری صدای جمهوری اسلامی ایران پخش میشد) موج دوم طرح برنامههای مناظرهای بود که در شرایط خاص سیاسی آن مقطع ظهور یافت.
ادامه مطالب کتاب در 13 فصل با عناوین مختلف آمده که با حضور کارشناسان به شیوه پرسش و پاسخ منعکس شده است.
فصل اول تا سوم با عنوان "آزادی قلم و بیان" در سه شماره با حضور کارشناسانی چون مزروعی، شمیرانی و صفوی به صورت ارتباط تلفنی و صفاییفر، سلیمی نمین و اعظم طالقانی تنظیم شده است.
فصل چهارم تا ششم نیز با عنوان "دین و آزادی" در سه شماره با حضور کارشناسانی چون صادق زیباکلام و حسن رحیم پورازغدی منعکس شده است.
فصل هفتم و هشتم با عنوان "حدود آزادیهای سیاسی در کشور" در دو شماره با حضور لیلاز و امیر محبیان، فصل نهم و دهم با عنوان "گفتگوی تمدنها" با حضور علی شکوهی و پیروز مجتهدزاده، فصل یازدهم با عنوان "قانون مطبوعات" و فصل دوازدهم و سیزدهم با عنوان "زن و توسعه سیاسی" با حضور جمیله کدیور، منیره نوبخت، باقر خرمشاد و نوشین یاوری به مطالب این کتاب پایان میدهد.
نظر شما