به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "استیون چو" گفت: با تغییر سیاستهای انرژی خود به سوی منابع تجدید شدنی انرژی و سوخت پاک تلاش می کنیم تا وابستگی خود به منابع انرژی وارداتی و سازمان کشورهای صادر کننده نفت را کاهش دهیم.
این در شرایطی است که کارشناسان انرژی آمریکا از این سیاست جدید دولت آمریکا حمایت کرده اند. "جیم ریترباچ" یکی از صاحبنظران انرژی آمریکا در این باره اعلام کرد: بیش از 40 سال است که با کشورهای صادر کننده نفت در حال کشمکش هستیم ولی نتوانسته ایم که این سازمان را با سیاستهای انرژی خود همسو کنیم، به همین دلیل با کاهش وابستگی به نفت اوپک و خاورمیانه و استفاده از انرژی پاک تر شرایط بهتری را برای معضل تامین انرژی در آمریکا متصور هستیم.
به گزارش مهر، "فرد اسمیت" رئیس شورای رهبری تامین انرژی آمریکا چندی پیش اعلام کرده بود: وابستگی آمریکا به نفت وارداتی بزرگترین عامل تهدید اقتصادی این کشور است به طوری که دلیل اصلی بحران اقتصادی در آمریکا را شروع روند افزایشی قیمت نفت از سال 2007 بوده است.
وی افزود: علاوه بر تهدید اقتصادی، وابستگی شدید انرژی آمریکا به واردات، تهدیدی ژئوپلیتیک برای امنیت آمریکا به شمار می رود.
این در حالی است که این شورا در سپتامبر گذشته طرحی ارائه کرد که براساس آن و با افزایش استفاده از انرژی هیدروالکتریک، انرژی بادی و انرژی هسته ای، وابستگی آمریکا به انرژی وارداتی کاهش می یابد به طوری که در درازمدت 400 میلیارد دلار صرفه جویی ارزی دارد و جلوی ریزش بیش از 1.8 میلیون شغل را در آمریکا می گیرد.
نظر شما