۱۵ اسفند ۱۳۸۷، ۱۶:۴۵

12 هزار نفر از کرمان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می شوند

12 هزار نفر از کرمان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می شوند

کرمان - خبرگزاری مهر: جانشین فرمانده سپاه ثارالله کرمان با اشاره به آغاز اعزام کاروانهای راهیان نور از کرمان به مناطق عملیاتی گفت: در سال جاری از استان 12 هزار نفر با هدف انتقال فرهنگ دفاع مقدس در قالب 6 کاروان اعزام می شوند.

سردار غلامعلی ابوحمزه در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: از امروز همچون سالهای گذشته اعزام کاروانها راهیان نور از استان به مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس آغاز می شود.

وی تصریح کرد: در سال جاری 12 هزار نفر از جوانان استان در قالب 6 کاروان از 15 اسفند ماه به مدت یک ماه اعزام خواهد شد.

سردار ابوحمزه گفت: در این مدت سعی می شود فرهنگ دفاع مقدس به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای آن دوران به جوانان منتقل شود.

وی عنوان کرد: از این تعداد سه هزار نفر دانشجو از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، دو هزار نفر دانش آموز و هفت هزار نفر نیز از سایر اقشار جامعه هستند.

سردار ابوحمزه اضافه کرد: تبیین نقش شهداء و ایثارگران در انقلاب اسلامی و اتصال روحی جوانان با هشت سال دفاع مقدس از مهمترین اهداف این طرح می باشد.

کد خبر 843912

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha