به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، نادعلی کهنسال بعداز ظهر پنجشنبه در چهارمین جلسه کمیته پیشگیری از قاچاق در استان اظهار داشت: یکی از راه های جلوگیری از صید و قاچاق بی رویه ماهیان خاویاری و استخوانی انجام سرمایه گذاری لازم و ایجاد کارخانجات و شرکت های تولیدی در مناطق مختلف استان به خصوص شهرستان بندر ترکمن بوده تا زمینه اشتغال را فراهم کند.
وی افزود: اجرای این طرح بدون همکاری مردم، مسئولان و ایجاد و گسترش شهرکهای صنعتی در استان محقق نمی شود و باید در این زمینه برنامه ریزی شود.
وی خاطرنشان کرد: مدیران شرکت های تعاونی مرزنشینان باید میزان صادرات و واردات را به سازمان بازرگانی اطلاع دهند و مراقب باشند تا تخلفی در این زمینه صورت نگیرد.
رئیس سازمان بازرگانی گلستان ادامه داد: امسال پنج هزار و 71 فقره پرونده تخلفات صنفی به ارزش چهار میلیارد ریال در استان تشکیل شد و گرانفروشی، عدم درج قیمت و عرضه کالا به صورت قاچاق از جمله تخلفات صنفی شناسایی شده در استان بوده است.
این مسئول یادآور شد: امسال پنج هزار و 600 لیتر سوخت قاچاق، دو تن برنج و دو تن و 200 کیلوگرم کودشیمایی قاچاق در استان کشف شد.
وی از شهروندان خواست تا تخلفات مربوط به کم فروشی، گرانفروشی، عدم نصب اتیکت، عدم صدور فاکتور و ... را به شماره تلفن 124 یا ادارات تابعه این سازمان اطلاع رسانی کنند.
کهنسال عنوان کرد: در 11 ماهه امسال دو هزار و 131 مورد خبر درباره تخلفات به این ستاد اطلاع رسانی شد و 359 مورد خصوصی و دو هزار و 801 مورد نیز کتبی اطلاع رسانی شد که در مجموع پنج هزار و 291 مورد قابل پیگیری بوده است.
وی یادآورشد: 79 بازرس دانش آموز، دانشجو، بازاری و ...به عنوان ناظرین افتخاری با این سازمان در سطح استان همکاری دارند.
31 هزار واحد صنفی در گلستان فعالیت دارد.
نظر شما