۲۴ اسفند ۱۳۸۷، ۱۴:۵۲

بانکهای آذربایجان غربی سرمایه در گردش بنگاههای اقتصادی را پرداخت کنند

ارومیه - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی گفت: در فرصت باقی مانده بانکها باید تامین سرمایه در گردش بنگاههای زود بازده را در اولویتهای کاری خود قرار دهند.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، ابراهیم حقجو ظهر امروز در آخرین جلسه کار گروه اشتغال و سرمایه گذاری استان با بیان این مطلب افزود: بانکها باید پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش مورد نیاز بنگاههای نیمه تمام را در اولویت قرار داده و تسهیلات طرحهای جدید را با مانده تسهیلات در قالب سهم خود پرداخت کنند.

وی با اشاره به مصوبه دور دوم سفر هیئت دولت به آذربایجان غربی در خصوص معرفی واحدهای نیمه تمامی که نیاز به سرمایه در گردش دارند، اظهار داشت: واحد های مشکل دار باید توسط کار گروه استان به کمیته بحران کشور برای اعطای تسهیلات معرفی شوند و امید واریم از این طریق قسمتی از مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان رفع شود.

حقجو با بیان اینکه یک خط اعتباری 167 میلیاردی برای بانکهای استانها از سوی بانک مرکزی تعریف شده است، خاطر نشان کرد: مدیران بانکها در استان باید با ارائه و معرفی طرحهای منتانسب با اولویت های بانک مرکزی سهم استان را از این خط اعتباری جذب کنند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس نیز با انتقاد از کم بودن سهم بانکهای آذربایجان غربی از اعتبارات صنعتی افزود: نمایندگان آذربایجان غربی در نامه ای به وزیرامور اقتصادی و دارایی در خصوص علت کمبود اعتبار استان نسبت به جمعیت و صنعت سئوالی کرده اند.

نادر قاضی پور با بیان اینکه آذربایجان غربی دارای معادن غنی است، اظهارداشت: متاسفانه تا کنون هیچ سرمایه گذاری دولتی یا خصوصی انجام نگرفته است.

وی همچنین در ادامه از عدم تخصیص اعتبارات میلیاردی حوزه های هوا و فضا، پتروشیمی و...به آذربایجان غربی انتقاد کرد و افزود: اعتباراتی هم که به آذربایجان غربی تخصیص می یابد جوابگوی نیاز استان نیست.

مدیر کل کار و امور اجتماعی آذربایجان غربی نیز در ادامه جلسه با بیان اینکه از 270 میلیارد ریال اعتبار بنگاههای زود بازده آذربایجان غربی در سال 87 تا کنون 120 میلیارد ریال پرداخت شده است، گفت: این تسهیلات به 5 هزار طرح اعطا شده که برای 11 هزار نفر اشتغال زایی داشته است.

علی سلیمانی درادامه با بیان اینکه از ابتدای تاسیس بنگاههای زود بازده تا کنون 61 هزار و 800 طرح به بهره برداری رسیده اند خاطر نشان کرد: 87 هزار شغل جدید از محل این بنگاهها ایجاد شده است و 11 هزار و 600 میلیارد ریال نیز برای احداث این بنگاهها هزینه شده است.

در این نشست 32 طرح بنگاههای اقتصادی زود بازده در بخش کشاورزی و دامپروری با اشتغالزایی 263 نفر با اعتبار29 میلیارد ریال به تصویب رسید.

کد خبر 849156

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha