منوچهر فضلی خانی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ورود تلفن همراه به عنوان یکی از پدیده های نوین ارتباطی به آموزش و پرورش و دسترسی اکثر دانش آموزان به آن گفت: اگرچه در این زمینه قانونی وجود دارد که عنوان می کند که دانش آموزان نباید وسایل غیرضروری و نا مربوط با آموزش را به مدرسه بیاورند ولی تلفن همراه به چند دلیل شامل این قانون نمی شود. چرا که این وسیله یک وسیله تشریفاتی، زینتی و غیرضروری محسوب نمی شود.
مدیر کل دفتر راهنمایی وزارت آموزش و پرورش، تلفن همراه را یک وسیله ارتباطی و ضروری در دنیای امروز دانست و تصریح کرد: به عقیده من تلفن همراه به صورت بالقوه یک وسیله آموزشی است و اگر خوب هدایت و مدیریت شود می توان آن را جزو فناوریهای جدید آموزشی در مدارس قرار داد.
تلفن همراه به چند دلیل شامل این قانون نمی شود چرا که جزو اقلام تشریفاتی، زینتی و غیرضروری محسوب نمی شود |
منوچهر فضلی خانی |
مدیرکل دفتر راهنمایی وزارت آموزش و پرورش افزود: البته باید فکری به حال نکات منفی این تکنولوژی کنیم و با مضرات آن مقابله کنیم و اجازه ندهیم که این تکنولوژی در بین دانش آموزان به یک مقوله ضد اخلاقی تبدیل شود.
کارشناسان آموزشی معتقدند که معلمان در این زمینه می توانند نقش پررنگی داشته باشند و استفاده درست از این پدیده ارتباطی را به دانش آموزان فرا دهند.
مدیر کل دفتر راهنمایی وزارت آموزش و پرورش در پایان تاکید کرد: به نظر من مسئولان شورای عالی وزارت آموزش و پرورش باید در این زمینه تامل بیشتری داشته باشند و بعد تصمیم گیری کنند.
نظر شما