۴ فروردین ۱۳۸۸، ۱۱:۲۳

مواضع ضد و نقیض آمریکایی ها

"لوین" خواستار همکاری آمریکا و روسیه بر ضد ایران شد

"لوین" خواستار همکاری آمریکا و روسیه بر ضد ایران شد

در حالی که رئیس جمهوری آمریکا مدعی آمادگی برای گفتگو با جمهوری اسلامی شده است،رئیس کمیته نظامی سنا بر لزوم همکاری آمریکا با روسیه برای مقابله با برنامه هسته ای صلح آمیز کشورمان تاکید کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، سناتاور "کارل لوین"روز گذشته در ادامه اظهارات بی پایه و اساس مقامات آمریکایی درباره برنامه هسته ای صلح آمیز ایران و تهدید خواندن آن اعلام کرد که ایالات متحده باید با روسیه در مسئله هسته ای ایران همکاری کند.

لوین که در جمع خبرنگاران سخن می گفت در ادامه افزود : ما ظرفیتهای جدیدی برای یافتن روابط با روسیه در مسئله دفاع هسته ای داریم که باید از آنها استفاده کنیم. پتانسیل زیادی برای اجرای این تصمیم وجود دارد.

به گفته وی از سرگیری مذاکرات با روسیه درباره برنامه هسته ای ایران علامت جدی و هشدار دهنده برای تهران خواهد بود و به تحکیم روابط میان آمریکا و روسیه کمک خواهد کرد.

به گزارش مهر، هر چند دولت جدید آمریکا سخن از مذاکره با ایران می زند، اما اقدامات و سخنان مقامات این کشور تغییری با سالهای گذشته نکرده و آنها همچنان به فرافکنیها و سیاستهای خصمانه خود در برابر ایران ادامه می دهند.  

 

 

کد خبر 851866

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha