۱۷ فروردین ۱۳۸۸، ۱۳:۴۱

114 مددجوی قزلحصار در مقطع آموزش عالی ادامه تحصیل می دهند

کرج - خبرگزاری مهر: مدیر ندامتگاه قزلحصار کرج از ادامه تحصیل 114 نفر از مددجویان این ندامتگاه در مقطع آموزش عالی خبر داد.

سید علی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: یکی از اصول مهم انتقال علوم در عرصه های اجتماعی آموزش بوده و از اهمیت بالایی برخوردار است، از این رو سرمایه گذاری نیروی انسانی و فراهم کردن امکانات در زمینه آموزش عالی برای مددجویان با هدف کاهش آسیب و تاثیرگذاری مثبت برای تحمل دوران محکومیت و آمادگی زندگی در مرحله بعد از خروج مددجویان امری ضروری و الزامیست.

وی افزود: واحد آموزش اداره فرهنگی تربیتی ندامتگاه به منظور نیل به اهداف سازمان زندانها در راستای کاهش آسیب و ارتقا سطح کمی و کیفی سواد پس از برنامه ریزی ها و اجرای برنامه های آموزشی، آموزش عالی مددجویان را به موجب فزاینده متقاضیان ورود به دانشگاه در دستور کار خود قرار داده و تعداد 114 نفر از مددجویان را در این سطوح مشغول به تحصیل کرده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: با موافقت بین سازمان زندانها و دانشگاه پیام نور مقرر شد که همه ساله در حین پذیرش سراسری دوره فراگیر نسبت به پذیرش مددجویان داوطلبی که حائز شرایط است از طریق اداره کل تربیتی آموزش سازمان به صورت متمرکز ثبت نام به عمل آید تا بعد از پذیرش، مراحل بعدی ثبت نام از طریق واحدهای آموزش ندامتگاه های زندانها و توسط اداره کل تربیتی آموزش سازمان صورت پذیرد.

حسینی بیان داشت: از این رو واحد آموزش و پرورش اداره فرهنگی تربیتی ندامتگاه قزلحصار در تلاش است تا با ارائه خدمات و رفع نواقص در حین تحصیل دانشجویان مناسب ترین جایگاه ارتقا تحصیلی مددجویان را انتخاب و آن را به سوی زندگی با سعادت سوق دهد.

هم اکنون در بخش دانشگاه پیام نور زندان قزلحصار کرج 28 نفر و در بخش دانشگاه جامع علمی کاربردی 86 نفر از مددجویان مشغول به تحصیل هستند.

کد خبر 855544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha