محمد جواد زاهدی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: طبق آمار موجود بسیاری از تلفات انسانی در کشور مربوط به حوادث مختلف است که باید در راستای مقابله با این حوادث آمادگی لازم را ایجاد کنیم.
وی افزود: در حال حاضر در استان کرمان بحث گسترش خدمات اورژانس در دستور کار قرار گرفته است و هم اکنون 70 پایگاه اورژانس در سراسر استان کار امداد رسانی به بیماران و مصدومان را به عهده دارند.
وی گفت: در راستای توسعه اورژانس 115 کرمان 50 دستگاه آمبولانس نیز به ناوگان این مرکز افزوده شده است.
زاهدی خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین اقدامات در خصوص مقابله با تلفات حوادث ساخت و تجهیز بیمارستانها در مناطق مختلف و بر اساس استانداردهای موجود است و در کنار امکانات سخت افزاری آموزش و برگزاری مانور در راستای ایجاد هماهنگی بسیار با اهمیت است که در این زمینه اقدامات مطلوبی در استان انجام شده است.
وی با اشاره به کلنگ زنی 20 خانه بهداشت در کرمان، گفت: در راستای گسترش خدمات بهداشتی در سال گذشته کار ساخت 18 خانه بهداشت به پایان رسیده و در حال حاضر در حال فعالیت و خدمات رسانی به مردم هستند.
نظر شما