۱۷ فروردین ۱۳۸۸، ۱۴:۴۷

زیاد بودن تعطیلات نوروزی باعث خسارات جدی در کشور شده است

زیاد بودن تعطیلات نوروزی باعث خسارات جدی در کشور شده است

ساری - خبرگزاری مهر: امام جمعه بابل گفت: تعطیلات زیاد نوروزی باعث خسارات جدی در کشور ما شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در بابل، حجت الاسلام حسن روحانی ظهر دوشنبه در حاشیه شورای اداری بابل اظهار داشت: تعطیلات رسمی و غیر رسمی غیرضروری شایسته ملت ما نیست و مسئولین و نمایندگان مجلس باید نسبت به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند.

وی با انتقاد شدید از اینکه طی 15 روز ایام تعطیلات نوروزی، تولید در کشور ما خوابیده بود، بیان داشت: در تمام دنیا در عرصه اقتصاد رقابت زیادی برقرار است و همه کشورها برای یک لحظه هم سعی می کنند در این عرصه رقابت عقب نمانند، در حالیکه در کشور ما به دلیل تعطیلی زیاد ضربه های زیادی به بخش تولید و اقتصاد وارد شده است.

روحانی با اشاره به اینکه اصلاح الگوی مصرف در تولید و توزیع مصرف به شدت تاثیر گذار خواهد بود، تصریح کرد: در بسیاری از روایات و آیات قرآن کریم در خصوص الگوی مصرف مطالبی بیان شده است و یکی از مهمترین مسائل الگوی مصرف، بحث اقتصاد و الگوی صحیح تولید و توزیع خواهد بود.

وی با اشاره به عوامل موثر در اصلاح الگوی مصرف عنوان داشت: از جمله عوامل مهم و تاثیر گذار در جامعه مسئله باورها خواهد بود، زیرا دیدگاه و اعتقادات یک ملت در باورهای مردم ریشه دارد و مردم بر اساس باورها در جامعه رفتار می کنند.

امام جمعه بابل یادآور شد: دین اسلام و رهبر معظم انقلاب بارها در خصوص اصلاح الگوی مصرف تذکر شده اند و وظیفه جامعه ما این است این امر را جدی بگیرند و از آن تبعیت کنند.

کد خبر 855582

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha