به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، محمد علیزاده ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه بیمارستان تخصصی قلب سید الشهدای ارومیه بعد از سالها عدم پیشرفت فیزیکی به دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ارجاع شد، افزود: هم اکنون دارای 95 درصد پیشرفت فیزیکی بوده و همزمان نیز وارد مرحله تجهیز شده است.
به گفته ی وی تا پایان خرداد ماه سال جاری عملیات عمرانی این بیمارستان به اتمام خواهد رسید و آماده نصب تجهیزات می شود.
علیزاده با اشاره به اینکه با احتساب تخت های بخش های اورژانس، ICU و CCU، تعداد تخت های این بیمارستان 180 تخت بستری است، افزود: این بیمارستان با 152 تخت بستری آماده خدمت رسانی به بیماران قلبی و عروقی است.
وی ادامه داد: این بیمارستان همچنین دارای دو بخش CCU، یک بخش ICU ، 4 اتاق عمل و یک اتاق عمل مستقر در اورژانس و یک بخش آنژیوگرافی و رادیولوژی است و تاکنون برای خرید تجهیزات 30 میلیارد ریال هزینه شده است و برای اتمام این پروژه 24 میلیارد ریال نیز اعتبار اختصاص یافته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در خصوص پروژه های عمرانی این دانشگاه در بخش درمان خاطر نشان کرد: 43 تخت NICU ، بیمارستان 64 تختخوابی سردشت، بخش جدید آنژیوگرافی بیمارستان طالقانی ارومیه، بخش ICU بیمارستانهای شهرستانهای مهاباد و میاندوآب از جمله پروژه های افتتاحی استان در هفته سلامت هستند.
علیزاده با بیان اینکه دو هزار و 942 تخت عادی و 307 تخت ویژه در سطح استان داریم بیان داشت: بر اساس چشم انداز بیست ساله باید تا پایان سال 1393 تعداد تخت های عادی و ویژه استان به چهار هزار و 353 تخت برسد که بر اساس فاکتور های میزان جمعیت و بیمار دهی و بیماری پذیری متغییر است.
وی طرح توسعه بیمارستان 32 تختخوابی ماکو به 128 تختخوابی، احداث بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان خوی قابل توسعه به 200 تختخوابی، احداث بیمارستان جدید آیت الله طالقانی با 450 تخت برای جایگزینی با بیمارستان فعلی، طرح توسعه بیمارستان حضرت فاطمه (س) میاندوآب، توسعه بیمارستان شهید دکتر قلی پورارومیه از 96 تخت به 200 تختخوابی که در مرحله مشاوره و طراحی است، احداث بیمارستان جدید تکاب از مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور به استان را از جمله پروژه های در دست احداث این معاونت برشمرد.
به گفته ی علیزاده بیش از 80 میلیارد ریال ازابتدای سال 85 تا پایان سال 87 برای احداث بیمارستانها در آذربایجان غربی هزینه شده است.
وی همچنین گفت: بیمارستانهای در دست احداث نیز از 5 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردارند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با بیان اینکه در سال گذشته 12 میلیارد ریال برای هزینه های درمان بیماران و مصدومین تصادفی هزینه شده است، خاطر نشان کرد: همچنین در سال گذشته 52 بیمار دارویی شیمی درمانی تحت حمایت دانشگاه قرار گرفت.
علیزاده همچنین از اختصاص 50 تا 100 درصد تخفیف در هزینه های بیمارستانی افرادی که بیش از دو هفته در بخش مراقبت های ویژه بستری شده اند خبر داد و افزود: برای بیماران MS، کلیوی، سوختگی و بیماران روانی مزمن بیش از سه میلیارد ریال در سه ماه آخر سال گذشته کمک هزینه درمانی پرداخت شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی همچنین از جذب 47 نیروی متخصص در سال جاری خبر داد و افزود: این نیروهای متخصص در 17 شهرستان مشغول ارائه خدمات به مردم می شوند همچنین در تمامی شهرستان ها حداقل 4 نیروی متخصص داخلی، جراحی، زنان و زایمان و اطفال وجود دارد.
علیزاده در ادامه بیان داشت: 330 پزشک متخصص شاغل به کار در استان وجود دارد که برای پوشش تمامی نقاط استان به 130 پزشک متخصص دیگر نیز نیاز داریم.
وی همچنین با بیان اینکه در سال 87 چهار میلیارد و 300 میلیون ریال برای احداث 25 خانه پزشک هزینه شده است تصریح کرد: در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان احداث 20 خانه پزشک جدید مصوب شد.
علیزاده در پایان سلامت و همکاری های بین بخشی در حوادث و بلایا، سلامت و گروههای در معرض خطر در حوادث و بلایا، سلامت و پدافند غیر عامل و سلامت محیط از جمله عناوین هفته سلامت با شعار انسان سالم، محور توسعه پایدار عنوان کرد.
نظر شما