دكتر مهدي عليرضايي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: در تهران70 بيمارستان فرسوده وجود دارد كه دچار فرسودگي هستند و هم اكنون در حال مطالعه هستيم تا نياز و يا عدم نياز آنها را به مقاوم سازي مشخص كنيم.
وي در خصوص اينكه در صورت وقوع زلزله در تهران چه اتفاقي براي بيمارستان هاي فرسوده خواهد افتاد، گفت: تا زماني كه مقاوم بودن و يا عدم ايستايي و مقاومت بيمارستان ها ي فرسوده مشخص نشود نمي توان در اين مورد نظر قطعي داد چرا كه مطالعات كارشناسان هنوز به پايان نرسيده است بنابراين نمي توان به راحتي گفت كه اين بيمارستان ها از بين خواهند رفت.
دكتر عليرضايي اظهار داشت: حتي در زلزله شهرستان بم نيز با وجود اينكه بيمارستان امام خميني اين شهرستان بيمارستاني قديمي بود اما با وقوع زلزله فقط قسمت اورژانس و اداري آن تخريب شد وخوشبختانه قسمت هاي ديگر آن سالم ماند و به هيچ يك از بيماران در اين بيمارستان آسيب نرسيده و بيمار فوت شده بر اثر زلزله در اين بيمارستان نداشتيم و همچنين به دو بيمارستان در حال احداث نيز خسارتي وارد نشد، بنابر اين نمي توان گفت كه هر ساختماني فرسوده است، پس مقاوم نيست.
وي گفت: هم اكنون به مدت سه سال يعني از سال 81 ، هر سال نزديك به 12 بيمارستان را مورد مطالعه قرار قرار گرفته شده است تا در سال سوم چند بيمارستاني كه غير مقاوم بودن آنها مشخص شد براي اجراي مقاوم سازي آنها اقدام شود .
مدير كل دفتر منابع فيزيكي و امور فني وزارت بهداشت اظهار داشت: با كاهش مطالعات سعي مي كنيم كه بيشتر به سمت اجراي طرح مقاوم سازي ساختمان هاي بيمارستان ها برويم تا زمنيه ايمني براي مردم فراهم شود.
نظر شما