به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، سید محسن مرتضوی عصر یکشنبه در حاشیه افتتاح ساختمان جدید پایگاه اورژانس رفسنجان اظهار داشت: در حال حاضر در شهرستان رفسنجان 19 پایگاه اورژانس جاده ای فعالیت می کنند در حالیکه در سال 84 تنها چهار پایگاه اورژانس در این شهرستان وجود داشت.
وی افزود: از مجموع این تعداد پایگاه دو پایگاه نیز به صورت سیار به مردم خدمات ارائه می کند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر شاهد رشد 400 درصدی در احداث این مراکز هستیم و در راستای بهبود خدمات رسانی به مردم و بیماران نیز کل ناوگان اورژانس بازسازی شده است و از خودرو های پیشرفته استفاده می شود.
مرتضوی بیان داشت: هم اکنون 24 آمبولانس در رفسنجان فعالیت می کنند که از این تعداد 19 آمبولانس برای پایگاه ها و پنج آمبولانس برای پشتیبانی استفاده می شود همچنین زمان رسیدن آمبولانسها به بیمار در رفسنجان به زیر هشت دقیقه در شهر و در زیر 10 دقیقه در جاده ها کاهش یافته است.
نظر شما