عزت الله فولادی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه آیین نامه جدید انضباطی مدارس در آموزش و پرورش در حال تدوین است و در یکی از بندهای آن به استفاده از تلفن همراه اشاره شده افزود: به دستور وزیر آموزش و پرورش کارگروهی در دفتر مشاوره و امورتربیتی معاونت پرورشی برای کارشناسی این موضوع تشکیل شد.
در چند سال گذشته موضوع استفاده از تلفن همراه در مدارس به یکی از چالشهای وزارت آموزش و پرورش تبدیل شده است که با گسترش این تکنولوژی در جامعه و امکان دسترسی افراد در سنین پایین این موضوع شدت یافته است.
سرپرست دفتر مشاوره امور تربیتی و مشاوره معاون پرورشی و تربیت بدنی اظهار داشت: نگاه ما به استفاده از تلفن همراه صرفا بازدارنده نیست و سعی کرده ایم که نگاه پیشگیرانه هم نسبت به نحوه استفاده از آن داشته باشیم. چون نحوه استفاده از این وسیله ارتباطی مد نظر ما است و نمی توانیم نسبت به این موضوع نگاه دفعی داشته باشیم.
فولادی با بیان اینکه استفاده از تلفن همراه نیاز بر مدیریت ضوابط دارد که باید با نگاه فرهنگی تبیین شود، تصریح کرد: ما سعی کرده ایم درتصمیم گیریهای خود نگاه فعالانه نسبت به این موضوع داشته باشیم.
کارشناسان آموزشی معتقدند که معلمان در این زمینه می توانند نقش پررنگی داشته باشند و استفاده درست از این پدیده ارتباطی را به دانش آموزان بیاموزند.
سرپرست دفتر مشاوره امور تربیتی و مشاوره معاون پرورشی و تربیت بدنی ارائه آگاهی به دانش آموزان و خانواده ها را در این زمینه یکی از مهمترین تصمیمات این کارگروه دانست و گفت: در مرحله اول باید والدین دانش آموزان نسبت به این موضوع آگاهی پیدا کنند و فرهنگسازی از آنها آغاز شود چراکه ما نمی توانیم یک بخشنامه خاصی را به مدارس ابلاغ کنیم و از آنها بخواهیم طبق آن عمل کنند.
فولادی در پایان خاطر نشان کرد: بعد از جمع آوری نظرات آنها را به شورای عالی وزارت آموزش و پرورش منتقل می کنیم.
نظر شما