به گزارش خبرنگار مهر در مشهد مهناز سنچولی صبح چهارشنبه با اشاره به اعلام نتایج رتبه بندی مهد کودکهای استان در جمع خبرنگاران افزود: شهریه مهدهای کودک در سال جاری براساس قوانین و متناسب با کیفیت آموزشی آنها خواهد بود.
کارشناس امور کودکان و نوجوانان بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه 90 درصد مهدهای شهری استان براساس شاخص هایی نظیر شرایط فیزیکی، تجهیزات آموزشی، بهداشت، ایمنی، تغذیه، رعایت قوانین و مقررات و نیروی انسانی ارزیابی و رتبه بندی شده اند، افزود: تعیین میزان شهریه مهدها متناسب با نتیجه ارزشیابی آنها بوده است.
وی با اشاره به اینکه شاخص های رتبه بندی قبل از بازدید به مدیران مهدها اعلام شده، عنوان کرد: طبق جدول امتیازات تنظیم شده از سوی سازمان بهزیستی کشور کمتر از 10 درصد مهدهای شهری استان سه ستاره، 50 درصد دو ستاره و بقیه مهدها یک ستاره یا فاقد ستاره شده اند.
سنچولی اضافه کرد: برخی مدیران به نتایج ارزیابی اعتراض داشتند که مهدهای آنان دوباره بازدید شد و براساس تغییراتی که در جهت بهبود خدمات انجام داده بودند، نتایج ارزشیابی مورد بازبینی و تجدید نظر قرار گرفت.
کارشناس امور کودکان و نوجوانان بهزیستی خراسان رضوی تشخیص و رفع نیازها و افزایش رضایت خدمت گیرندگان را از جمله نتایج این طرح دانست و افزود: با اجرای طرح ارزشیابی و ایجاد انگیزه در مدیران، شاهد ارتقای سطح کیفی و استانداردسازی خدمات و تغییرات مثبت در مهدها بودیم.
وی بیمه پرسنل و مربیان را یکی از آیتم های با اهمیت در این ارزیابی برشمرد و تاکید کرد: در مهدهای سه ستاره تا 90 درصد پرسنل بیمه هستند.
سنچولی با تاکید بر اینکه روستا مهدها و مهدکودک های مناطق آسیب زایی که با مجوز بهزیستی تاسیس شده اند مشمول طرح رتبه بندی نیستند، تصریح کرد: مهدهای شهری که فاقد ستاره بوده و یا تاکنون مورد ارزیابی قرار نگرفته اند باید براساس ضوابط شهریه سال 86 رفتار نمایند.
کارشناس امور کودکان و نوجوانان بهزیستی خراسان رضوی توضیح داد: مدیران باید نامه مربوط به نتیجه طرح ارزشیابی مهد را که در آن تعداد ستاره مهد مربوطه مشخص شده بر روی تابلو و در معرض دید خانواده ها قرار دهند.
وی افزود: تمام هزینه های مربوط به کودکان شامل برگزاری جشن، فیلمبرداری و عکس در قالب این شهریه لحاظ شده و دریافت آن به صورت سه، شش یا نه ماهه بلامانع است.
سنچولی با اشاره به نزدیک شدن دور دوم طرح رتبه بندی افزود: اعمال کنترل و نظارت مستمر بر فعالیت مهدها باعث می شود تعلیم و تربیت صحیح کودکان منطبق با شئونات اسلامی و ایرانی انجام شده و حقوق کودکان از هر لحاظ رعایت گردد.
کارشناس امور کودکان و نوجوانان بهزیستی خراسان رضوی گفت: با استفاده از تجربیات دور اول برنامه و شناخت چالش ها و نواقص موجود، در سال جدید مهدهای دارای پروانه فعالیت دوباره از نظر بهداشت، تجهیزات و نیروی انسانی مورد ارزیابی قرار می گیرند و این ارزیابی ممکن است منجر به ارتقاء و یا تنزل برخی مهدها شود.
بیش از 70 هزار کودک در هزار و 175 مهدکودک شهری و روستایی تحت پوشش خدمات هستند.
نظر شما