به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجتالاسلام علی محمدی قبل از ظهر شنبه در افتتاحیه هفتمین جشنواره سراسری قرآن کریم و عترت (ع) سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان در فرهنگسرای جوان شهر مقدس قم با تأکید بر اینکه باید حجاب و موانع بین خود و قرآن را از بین ببریم، اقدام برای مهجوریت زدایی از قرآن را وظیفه تمامی مسلمانان دانست.
وی خودبینی، آراء و اندیشههای فاسد و غلط و برداشت ناصحیح از قرآن، گناه و حب دنیا را از موانع و حجاب فهم قرآن ذکر کرد و عمل به قرآن و توجه به فرهنگ قرآنی را ازعوامل مهم مهجوریت زدایی از قرآن توسط مسلمانان برشمرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی مقاومت بسیج، وحدت و همدلی رایکی از سفارشات قرآن عنوان کردو گفت: تازمانی که بین مسلمانان اختلاف و تفرقه باشد، قرآن مهجور است.
وی عمل به احکام سیاسی قرآن، تبعیت از دستورات ولی امر، صبر و استقامت، رعایت حجاب و عفاف و صرفهجویی و قناعت را ازمصادیق فرهنگ قرآنی ذکر کرد و گفت: در قرآن به طور صریح بر تبعیت از ولی فقیه تأکید شده است وکسانی که قرآن میخوانند ولی، ولی فقیه راقبول ندارند مسیر غلطی را درپیش گرفتهاند.
حجتالاسلام محمدی گفت: در قرآن تاکید زیادی برشناسایی دشمن و اهداف آن شده است و مسلمانان نیز باید توجه ویژهای به این مسئله داشته باشند.این درست نیست که عدهای سخن از صحبت نرم و لحن ملایم با آمریکا به میان میآورند. در زمان دوم خردادی ها 8 سال با لحن ملایم با آمریکا سخن گفته شد ولی پس از آن رئیس جمهور آنها نظام ایران را محور شرارت خواند و الان هم رئیس جمهور کنونی آمریکا این سخنان را ادامه میدهد.
وی اظهار داشت دشمنان با ترویج فحشا و فروپاشی از درون و با تحریف انتخابات سعی در براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران دارند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی مقاوت بسبج با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر درنظر گرفتن ملاکها و ارزشها در انتخابات، ادامه داد: باید بدانیم دوستان کسانی که وارد عرصه رقابت ریاست جمهوری میشوند کیستند و به دنبال چه اهدافی هستند؟
وی تأکید کرد: باید با هوشیاری و آگاهی کامل عمل کنیم و کاندیداها را با معیار و ارزشهای اسلامی و دینی سنجش کرده و با حضور حداکثری در انتخابات توطئههای دشمنان را خنثی سازیم.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی و فرهنگیان نیز در افتتاحیه مراسم هدف از برگزاری این جشنوارهها را توسعه فرهنگ قرآنی وآشنایی باسیره اهل بیت(ع) دانست و گفت: باید با برگزاری جشنوارههای قرآنی و مراسمات انس و الفت با قرآن، استعدادهایی که در زمینه قرآن و اهل بیت(ع) است را شکوفا کرده و با پرورش این توانائیها و معرفی چهرههای موفق قرآنی و الگودهی مناسب، در ترغیب جوانان و هدایت جوانان به سمت و سوی قرآن بکوشیم.
سردار جوکار با اشاره به استقبال و حضور جوانان در جشنوارهها و مسابقات قرآنی گفت: در طول 4 مرحله از برگزاری جشنوارهها در سراسر کشور 650 هزار نفر حضور یافتهاند که در مرحله نهایی 450 نفر از خواهران و برادران در 4 رشته حفظ، درک مفاهیم، قرائت و درک مفاهیم از نهجالبلاغه و در دو مقطع پوینده و پیشگام از 28 فروردین ماه تا 3 اردیبهشت به رقابت میپردازند.
نظر شما