به گزارش خبرنگار مهر در قم، استاندار قم شامگاه دوشنبه در این مراسم اظهار داشت: 20 میلیارد تومان برای آغاز عملیات اجرایی این طرح اختصاص یافته است و با همت و درایت مسئولان باید بتوانیم 20 میلیارد تومان را تا پایان سال جاری هزینه کنیم.
محمد ناظمی اردکانی با بیان اینکه هیچ مشکلی برای شروع عملیات اجرایی قطار شهری قم نیست، خاطرنشان کرد: قطار شهری قم می تواند مونوریل، تراموا و مترو داشته باشد، که باید در این راه از ظرفیتهای موجود جهت راه اندازی خطوط قطار شهری استفاده کنیم.
شهردار قم نیز در این مراسم از تصویب طرح جامع حمل و نقل عمومی قم با اعتبار دو هزار و 100 میلیون تومان خبر داد و گفت: پروژه قطار شهری با اخذ موافقت کمیسیون ماده 32 در ردیف بودجه سنواتی کشور قرار گرفت اما انتظارات ما محقق نشد که امید است با تلاش مسئولان بتوانیم حقوق از دست رفته قم را استیفا کنیم.
محسن عابدینی پور بیان داشت: از سوی دولت 20 میلیارد تومان جهت اجرای این پروژه در اختیار ما قرار گرفته است که به همین میزان نیز شهرداری قم کمک خواهد کرد و سعی داریم طی دو برنامه جداگانه خطوط یک و دو قطار شهری قم را راه اندازی کنیم.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت نامناسب آسفالت و روکش معابر سطح شهر خاطرنشان کرد: با رایزنی های صورت گرفته با مسئولان کشوری مقرر شده است 10 میلیارد تومان در اختیار استان قم قرار گیرد تا بتوانیم به صورت سرمایه گذاری مشترک آسفالت خیابانها را سر و سامان بدهیم.
مدیرعامل سازمان قطار شهری قم نیز در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: پروژه قطار شهری قم در دو خط به طول 31 کیلومتر به تصویب رسیده که با الگوبرداری از سایر شهرهای کشور به صورت ستاره ای شهر قم را پوشش خواهد داد.
اردشیر احمدی در ادامه با بیان اینکه همدلی و هماهنگی مسئولان در پروژه قطار شهری قم بسیار مهم است، عنوان کرد: ما باید ظرف مدت پنج سال فاز اول یکی از خطوط را به بهره برداری برسانیم.
احمدی گفت: بهره برداری از خطوط یک و دو قطار شهری قم به هزار و ششصد میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
قم - خبرگزاری مهر: با حضور مسئولان استانی، دفتر سازمان قطار شهری کلانشهر قم افتتاح شد.
کد خبر 864232
نظر شما