۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۰:۲۳

در همدان؛

1800 هکتاری سطح زیرکشت سیب زمینی کاهش داشت

1800 هکتاری سطح زیرکشت سیب زمینی کاهش داشت

همدان - خبرگزاری مهر: معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سطح زیر کشت سیب زمینی در استان همدان از 12 هزار و 130 هکتار در سال گذشته به 10 هزار و 500 هکتار رسیده است.

محمدرضا ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان از کاهش سطح اراضی زیر کشت محصولات بهاره در این استان در سال زراعی جاری خبر داد و اظهار داشت: سیب زمینی، ذرت دانه ای و علوفه ای و چغندرقند عمده محصولات بهاره هستند که کاهش سطح آنها در استان دنبال می شود.

وی با بیان اینکه بیش از 95 درصد کشت سیب زمینی در استان انجام شده، یادآور شد: کاهش هزار و 800 هکتاری سطح زیر کشت سیب زمینی در استان کاهش 70 هزار تنی محصول سیب زمینی راه به همراه داشته باشد.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان هدف از کاهش سطح زیرکشت برخی از محصولات بهاره استان را جلوگیری از نابسامانی و افزایش تولید بی رویه یک محصول، استفاده از کشتهای جایگزین و کم آبر و تلاش برای افزایش عملکرد در واحد سطح عنوان کرد.

ابراهیمی ادامه داد: سطح زیر کشت ذرت دانه ای از 13 هزار و 480 هکتار به 11 هزار هکتار، ذرت علوفه ای از پنج هزار و 408 هکتار به چهار هزار هکتار و دو هزار هکتار نیز برای چغندرقند پیش بینی شده است.

وی یادآور شد: کشت محصولات بهاره در استان از اسفندماه آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ماه امسال ادامه دارد و تاکنون هشت درصد اراضی، زیر کشت محصولات بهاره در استان رفته است.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: 60 هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت محصولات بهاره در استان قرار گیرد و راهکارهای افزایش عملکرد در واحد سطح برای جلوگیری از کاهش میزان تولید در استان دنبال می شود.

کد خبر 865437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha