عطاالله امیدوار در گفتگو با خبرنگار مهر در آمل اظهار داشت: مصالح ساختمانی موجود نظیر آجر و بلوک سیمانی که در ساخت واحدها استفاده می شود عمر کم دوامی در مقایسه با گذشته دارد.
وی با اشاره به اینکه در ساختمان سازی های بسیاری از کشورها اسکلت و نمای دیوارها به صورت متصل از یکدیگر ساخته می شود، افزود: متاسفانه این امر در کشور ما این گونه نبوده و اسکلت و دیوارها آزاد بوده که با کوچکترین قدرت زلزله خطرآفرین است.
این محقق از عدم بکارگیری معماری در ساخت و سازها در کمترین حد خود انتقاد کرد و یادآور شد: متاسفانه تنها در سالهای اخیر به مباحث هدررفت انرژی، نورپردازی و محوطه سازی و ایجاد فضای سبز درساختمان سازی های کشور توجه شده است.
امیدوار با اشاره به اینکه ایران سرآمد معماری دنیا بوده است، گفت: متاسفانه پس از دوران مشروطه روند رو به رشد معماری در کشورمان ادامه نیافت و متوقف شد.
وی اظهار داشت: متاسفانه اکنون مردم تنها به دنبال نماهای ظاهری و فرنگی بوده و معماری ایرانی اسلامی تنها در حد حرف باقی مانده و متاسفانه مسئولان و متولیان این امر تاکنون به درستی آنرا در کشور اجرایی نکردند.
وی بنای سابق مجلس شورای اسلامی و موزه هنرهای معاصر را از بهترین شاهکارهای معماری و سنتی در کشور دانست و خاطرنشان کرد: باید برای برون رفت از وضعیت موجود در معماری های ساخت و سازهای کشور از دانشگاهها به صورت ریشه ای برنامه ریزی کرد.
نظر شما