به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، استاندار خراسان رضوی صبح شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان افزود: خراسان رضوی به دلیل همجواری با کشور افغانستان که دارای بیشترین سطح کشت خشخاش در دنیا است همچنین فعالیت باندهای حمل و توزیع مواد مخدر در منطقه به پیشانی و پیش قراول مبارزه با این معضل در کشور تبدیل شده است.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: در این راستا و به همت نیروی انتظامی استان و دستگاه های اطلاعاتی، طی سال های اخیر خراسان رضوی در زمینه کشفیات مواد مخدر و مبارزه با شرارت باندهای حامل و توزیع کننده آن رتبه ممتازی را در کشور از آن خود کرده است.
وی توسعه مراکز درمان - بازپروری و بازتوانی معتادان را یکی از نقاط درخشان کارنامه استان در حوزه درمان اعتیاد عنوان کرد و اظهار داشت: این مراکز طی سال های اخیر از افزایش چشمگیری برخوردار بوده اند به طوری که در حال حاضر بیش از 160 تا 170 مرکز بازتوانی و بازپروری در سطح استان فعال هستند و شهر مشهد نیز پس از تهران بیشترین مراکز درمان اعتیاد کشور را داراست.
وی بر توجه به پشتوانه های علمی پژوهشی در انجام طرح ها و اقدامات صورت گرفته در کلیه بخش های پیشگیری و درمان اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر تاکید و خاطرنشان کرد: آگاهی بخشی به جامعه با هدف پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر، رسالتی است که بر عهده رسانه ها و نهادهای فرهنگی قرار دارد.
محمدی زاده همچنین خواستار پیگیری جدی دستگاه های اجرایی استان برای جذب و افزایش سهم استان از اعتبارات کشوری اختصاص یافته به مبارزه با مواد مخدر شد.
استاندار خراسان رضوی گفت: لازم است تا با تشکیل کمیسیون های تخصصی با حضور هر یک از دستگاه های مربوطه، نحوه توزیع اعتبارات اختصاص یافته به مبارزه با مواد مخدر به صورتی تحلیل بررسی شود و نتایج کلیه کمیسیون ها در جلسه ی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مطرح و طرح های پیشنهادی با نظر همه اعضای شورا تصویب شود.
محمدی زاده با اشاره به ضرورت برگزاری جلسات مستمر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در سال جاری افزود: با توجه به حساسیت های موجود در این عرصه، کمیسیونهای تخصصی نیز مجدانه در جهت تحقق اهداف و وظایف خود کوشش کرده اند که حاصل این تلاش ها کسب عنوان برتر کشوری توسط کمیسیون های فرهنگی و درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در سال 87 بود.
محمدی زاده همچنین از تشکیل کارگروه ویژه ای به منظور شناسایی طرح ها و پروژه های اولویت دار دستگاه های مرتبط در این زمینه خبر داد و تصریح کرد: به زودی اعتبارات مربوطه استان از محل منابع کشوری اعلام خواهد شد که در این کارگروه نحوه و میزان تخصیص اعتبارات به طرح های اولویت دار و پروژه های در دست اقدام مشخص خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی گفت: به منظور ریشه کن کردن مصرف مواد مخدر، علاوه بر عزم جدی و هماهنگی کامل میان دستگاه های عضو ستاد، باید از توان سایر نهادهای اجرایی نیز استفاده لازم شود.
سردار فهیمی راد فرمانده انتظامی خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: در سال گذشته 906 تن مواد مخدر در کشور کشف شده است.
وی میزان کشفیات مواد مخدر استان را در سال 87 حدود 60 تن عنوان کرد و افزود: بیش از 10 تن از این مواد، هروئین فشرده بود.
نظر شما