به گزارش خبرنگار مهر، سردار جوکار - رئیس بسیج دانش آموزی امروز شنبه در دوازدهمین جشنواره علمی دانش آموزان مبتکر و مخترع بسیجی، تدوین سند چشم انداز بیست ساله را یکی از پازلهای رسیدن به تمدن اسلامی دانست و گفت: جنبش نرم افزاری حرکت و شروع چشم انداز است.
وی گفت: طبق سند چشم انداز باید بتوانیم از لحاظ علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی به جایگاه بالایی برسیم که برای این کار لازم است اقدامات بنیادی انجام دهیم.
رئیس بسیج دانش آموزی دستیابی به دانش هسته ای، هوافضا، دفاعی و سلولهای بنیادی را ناشی از تفکر بسیجی دانست و ادامه داد: اگر تلاش ما تسلط بر استکبار است و می خواهیم استکبار را از بین ببریم باید قدرت علمی را به دست بگیریم و این در گرو ایثار و تلاش بسیجی است.
وی با اشاره به برگزاری دوازدهمین جشنواره علمی دانش آموزان مبتکر و مخترع بسیجی گفت: این جشنواره با هدف شناسایی استعدادها و تجلیل از دستاوردهای بسیجی، الگوبرداری از دانش آموزان نخبه بسیجی، تکریم علم جویی و استعدادهای برتر برگزار شده است.
جوکار اظهار داشت: در جشنواره سال گذشته 110 اثر از استانها به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این تعداد 36 اثر توانستند به مرحله نهایی راه یابند.
وی با اشاره به جشنواره دوازدهم اظهار داشت: در جشنواره دوازدهم 110 اثر دانش آموزی در زمینه های تحقیقاتی و پژوهشی اختراعاتی به دبیرخانه ارسال شد که از این مجموعه 50 اثر به عنوان اثر برگزیده معرفی می شوند.
جوکار به شاخصهای انتخاب اختراعات دانش آموزی اشاره و تأکید کرد: دانش آموزانی که دارای معدل 19 در دوره متوسطه و 20 برای دوره راهنمایی باشند و حداقل 12 ماه فعالیت در بسیج داشته باشند در این جشنواره پذیرفته شده اند.
رئیس بسیج دانش آموزی با بیان اینکه تاکنون 31 جشنواره استانی برگزار شده است، توضیح داد: طرحهای برگزیده منطقه ای به استانها راه یافت و پس از بررسی و تایید نهایی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی از افزایش اعتبار این جشنواره خبر داد و گفت: با مذاکراتی که با بنیاد نخبگان انجام شد در صدد هستیم تا اعتبار این جشنواره را در حد جشنواره های معتبری که در حال حاضر در کشور برگزار می شود، برسانیم.
جوکار ابراز امیدواری کرد که دانش آموزانی که در این جشنواره شرکت می کنند بتوانند از امتیازات سایر جشنواره ها نیز برخوردار شوند.
در این مراسم همچنین سردار همدانی - جانشین فرمانده نیروی مقاومت بسیج عالی دیدن هدف و داشتن صبر و استقامت را از عوامل موفقیت در عرصه های علمی دانست و گفت: در عرصه های علمی خاکریز وجود ندارد و باید با مبارزه دائمی در زمینه های علم و فناوری تلاش و کوشش شود.
نظر شما