به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از محیط ، دکتر احمد هاشم رئیس سابق دانشگاه الازهر و رئیس کمیته امور دینی پارلمان مصر در مرکز بین المللی مطالعات آینده در قاهره از مؤسسات دینی رسمی کشور خواست مبلغان جدید را تشویق و افراد مناسب را برای این کار گزینش کند تا به خوبی بتوانند در برنامه های ارشاد و دعوت رسالت اسلام را انجام دهند.
احمد هاشم با اشاره به اینکه این مبلغان نیازمند آگاهی دهی هستند، ساماندهی آنها را مورد توجه قرار داد و یادآور شد: مسائل اسلامی و فقهی بسیاری در جهان اسلام وجود دارند که نیازمند علما و فقهای برجسته هستند. از این رو مؤسسات دینی رسمی مصر باید این مبلغان را برای آینده تربیت کنند تا بتوانند با زبان روز دنیا مسائل جدید را مورد توجه قرار دهند.
رئیس کمیته امور دینی پارلمان مصر در ادامه افزود: نوگرایی و زبان عصر از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا همه گروهها باید به اشاعه تعالیم و آموزه های دینی در جهان اسلام بپردازند.
هاشم با بیان اینکه مبلغان جدید باید تشویق شوند تا بتوانند در آینده مبلغانی برجسته شوند، گفت: آنها می توانند میراث نبوی را اشاعه دهند. آنها باید از علمای بزرگ و مراجع دینی پیروی کنند و بر علوم مختلفی چون قرآن، سنت، تاریخ اسلامی، توحید و فقه آگاهی یابند.
وی تحصیلات علمی مبلغان را عاملی برای اطلاع وسیع و گسترده از مسائل روز دنیا خواند و یادآور شد: آنها با حضو در همایشها و نشستهای علمی مختلف می توانند این اطلاعات را به دست آورند.
نظر شما