۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۳:۳۳

نمایشگاه گرافیک هنرمندان گلستان دایر شد

گرگان - خبرگزاری مهر: نمایشگاه آثار گرافیک سه هنرمند گلستانی پیش از ظهر شنبه در نگارخانه حوزه هنری این استان دایر شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، در این نمایشگاه که به مدت یک هفته دایر است، 30 اثر از " سارا البرزی، مهرنوش رضوانی و نسترن جهانگیری" در سبکهای مختلف به نمایش گذاشته شد.

رئیس حوزه هنری گلستان در این زمینه افزود: شناسایی، معرفی هنرمندان، توجه و اهتمام بیش از پیش دست‌اندرکاران هنرهای تجسمی استان، همراهی مراکز هنری همچنین حمایت‌های همه جانبه از هنرمندان تجسمی می‌تواند به رشد این هنر در گلستان کمک کند.

محمدرضا خاکپور، همچنین از برگزاری نمایشگاه آثار خوشنویسی و تذهیب هنرمندان گلستانی "علی قلی‌پور و مهدی نژادعینی" از 12 اردیبهشت‌ماه به مدت 8 روز در نگارخانه سینما هجرت شهرستان گنبد کاووس خبر داد.

وی بیان داشت: برگزاری کارگاه‌های آموزش تذهیب و نگارگری توسط اساتید برجسته کشور ، برپایی نمایشگاه‌های متعدد، جلسات نقد و بررسی آثار بزرگان و هنرمندان و کشف و معرفی استعدادهای بالقوه موجود در منطقه، این استان می‌تواند در رشته تذهیب به عنوان یک قطب در کشور معرفی و شناخته شود.

کد خبر 866713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha