به گزارش خبرنگار مهر ، نتایج این طرح که در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد عباس باباپور دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه مازندران انجام شد کاربرد وسیعی در صنایع دارویی، بهداشتی و غذایی دارد.
دکترعلی اصغر حسینی استاد راهنمای پایان نامه در این باره به خبرنگار مهر گفت: نانو ذرات نقره از خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی برخوردار بوده و در آینده پس از به نتیجه رسیدن تست های بهداشتی و سلامتی، جایگاه ویژه ای در زمینه های مختلف صنایع و تکنولوژی بخصوص پزشکی، داروسازی بسته بندی را به خود اختصاص خواهد داد.
وی افزود: پایان نامه عباس باباپور در سیزدهمین کنفرانس بین المللی لایه های نازک و مواد ساخت یافته نانو در سوئد ارائه و نتیجه نهایی آننیز در مجله معتبر ISI)، " Thin soild film 515 film ) به چاپ رسیده است.
به گفته وی، برای انجام پروژه مذکور، از اعتبارات پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف و ستاد ویژه فن آوری نانو کشور استفاده شده است.
نظر شما