بهرام حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری افزود: موضوعات مهمی در استان در زمینه های مرتع، شیلات، کشاورزی، برنج، مرکبات و مسائلی از این دست در استان وجود دارد که با داشتن فیلمنامه نویسان متبحر می توان برنامه های مفیدی در این بخش در رسانه تولید کرد.
وی خاطر نشان کرد: با رفع نقصان فوق در رسانه استانی می توان بر غنای سیمای مازندران در تولید فیلمهای فاخر، اثرگذار و موفق در راستای توسعه مازندران افزود.
مدیرکل صدا و سیمای مازندران با اشاره به اینکه مازندران به رغم بهره مندی از اساتید عالم پرور و صاحب نام متاسفانه در عرصه فیلمنامه نویسی ضعیف عمل کرده است، تصریح کرد: با وجود تنها چهار فیلمنامه نویس قوی می توانیم شاخصهای سیمای مازندران را در رسانه ملی ارتقاء بخشیم.
وی همچنین با بیان اینکه سیمای مازندران در گذشته بخشی ساکن و غیرفعال بوده است، اظهار داشت: برنامه های خوبی سال گذشته از رسانه استانی مازندران تولید که سیمای مازندران را به سمت مطلوبیت سوق داده است.
حمیدی افزود: زیباییهای مازندران، فقر و محرومیت استان و همه مواهب طبیعی آن در سیمای مازندران به گونه ای اصولی و با تکیه بر باورهای مردم و اقلیم منطقه تولید می شود.
تمامی تعهدات رسانه استانی در طبقات مختلف محقق شده است
حمیدی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به کسب توفیقات فراوان در رسانه استانی طی سال گذشته اظهار داشت: موفقیت های رسانه استانی مازندران در سال گذشته مرهون تلاش های همه عوامل دست اندرکار در رسانه بوده است.
وی با بیان اینکه تعهدات صدا و سیمای مازندران در طبقه اول 100 درصد محقق شده و در طبقه ب نیز 50 ساعت تعهدا داشته که همگی محقق شده است.
مدیرکل صدا و سیمای مازندران با اشاره به سالگرد تشکیل رادیو و تبریک این روز به عوامل این بخش اظهار داشت: رادیو مازندران در بخش تهیه کنندگی، گویندگی و گزارشگری سال گذشته در بین تمامی مراکز رتبه برتر را کسب کرده است.
حمیدی افزود: هنرمندان موفق و مجربی در رادیو بوده و فعالان این بخش دلسوز هستند.
وی همچنین با بیان اینکه خبر مازندران نیز به سمت تولیدات کیفی پیش می رود، اظهار داشت: خوشبختانه قالب اخبارهای روزانه استان در شبکه های استانی پخش می شود.
مدیرکل صدا و سیمای مازندران با اشاره به جوان بودن و خلاقیت گزارشگران و خبرنگاران معاونت اطلاعات و اخبار رسانه استانی افزود: تولیدات کیفی در خبر و تهیه گزارشات خبری اثرگذار در راستای توسعه استان در این معاونت پیگیری می شود.
راه اندازی اتاق فکر حرکت به سوی تغییر اصلاح الگوی مصرف در رسانه استانی
حمیدی همچنین با اشاره به نامگذاری سال جدید به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر حرکت به سوی تغییر اصلاح الگوی مصرف افزود: پیام رهبری مسیر غایی و بی نهایت بوده که باید با برنامه ریزی اصولی به مراتب عالیه ارتقاء یابد.
رئیس رسانه ملی در مازندران با بیان اینکه اصلاح الگوی مصرف در بدنه مدیریتی جامعه و در سطح مدیران دستگاههای اجرایی باید صورت گیرد، افزود: مدیر مصرف گرا و پرهزینه برای جامعه ضرر دارد.
وی با بیان اینکه ویژه برنامه هایی مرتبط با اصلاح الگوی مصرف در دستگاههای اجرایی و سطح جامعه توسط رسانه استانی در حال تولید است اظهار داشت: تغییر در اصلاح الگوی مصرف را از جوانان جامعه آغاز کردیم.
حمیدی با اشاره به اینکه اتاق فکر اصلاح الگوی مصرف را در رسانه استانی ترتیب دادیم، گفت: نخستین جلسه این اتاق با حضور صاحبنظران، اساتید دانشگاه و مدیران مرتبط در زمینه حامل های انرژِی، سوخت و نان در رسانه استانی برگزار می شود.
وی همچنین از رسانه ها خواست تا مواردی از مراسمات مذهبی و شادی خانواده هایی که نسبت به اصلاح الگوی مصرف اقدام می کنند را به رسانه انعکاس دهند در عین حال افزود: رسانه استانی آمادگی دارد الگوهای موفق در مراسمات مذهبی و شادی های مردم را پخش کند.
سفرهای استانی نامزدهای انتخابات بر اساس دستورالعمل سازمان پوشش داده می شود
مدیرکل صدا و سیمای مازندران با اشاره به تشکیل ستاد انتخابات صدا و سیمای مازندران افزود: معاونت های صدا، سیما، خبر و پژوهش اعضای اصلی این ستاد هستند.
حمیدی گفت: برنامه های انتخاباتی رسانه استانی که از دوازدهم اسفندماه سال گذشته آغاز شده شامل سه بخش تبیینی، تبلیغی و تهیجی است.
به گفته وی، از اول اردیبهشت ماه برای تقویت حضور مردم در پای صندوق های رای برنامه های ویژه ای را با حضور کارشناسان مسائل سیاسی در صدا و سیما تدارک دیدیم.
وی در مورد پوشش اخبار سفرهای نامزدهای انتخاباتی به مازندران گفت: اخبار سفرهای انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به مازندران با نظر نهایی ستاد انتخابات سازمان قابلیت پخش خواهد داشت.
مدیرکل صدا و سیمای مازندران در عین حال گفت: میزگردهایی با حضور حامیان نامزدها از طیف های مختلف در رسانه استانی برای تقویت حضور حداکثری مردم برگزار می شود.
کاندیداها با نقد عالمانه برنامه مشخصی برای اداره کشور تبیین کنند
حمیدی با اشاره به اینکه ملت ایران نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه را کاملا قبول دارند و به آن احترام می گذارند اظهار داشت: هر اندازه که توطئه های دشمنان بر کشور افزایش یابد میزان حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای مضاعف خواهد شد.
مدیرکل صدا و سیمای مازندران با اشاره به اینکه جریانات سیاسی در کشور نقش اثرگذاری را در تهیج افکار عمومی برای حضور در انتخابات دارند افزود: نقادی عالمانه نامزدها از دولت ها و ارائه برنامه ای مشخص برای حضور در صحنه زمینه حضور مردم را در انتخابات سالم و رقابتی فراهم خواهد کرد.
وی در عین حال از نبود گروه پژوهشی منسجم در جامعه به واسطه نقد عملکردها دولت در جامعه انتقاد کرد و اظهار داشت: باید نظریه پردازان و کارشناسان مسائل سیاسی جامعه نقاط قوت و ضعف دولت قبلی را بررسی و در صدد رفع نقاط ضعف آن برآیند که احزاب و گروه های سیاسی در این بخش کم رنگ ظاهر شدند.
مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: تخریب موجب یاس و ناامیدی مردم شده بنابراین باید زمینه برای حضور حداکثری مردم در جامعه فراهم شود.
استاندار مشاور رسانه ای خوبی ندارد/ به جریان سیاسی وابسته نیستم
مدیرکل صدا و سیمای مازندران در بخش دیگری از این گفتگو در مورد عملکرد مدیریت ارشد استان اظهار داشت: سید محمد کریمی، استاندار مازندران به جد استاندار پیگیر و دلسوز برای توسعه استان است.
حمیدی با بیان اینکه اخبار رسانه استانی صرفا مربوط به استانداری نیست در عین حال اظهار داشت: بسیاری از جلسات استانداری که ارزش خبری نداشته باشند را پوشش نمی دهیم.
وی با اشاره به اینکه وابستگی به هیچ جریان سیاسی ندارم افزود: با کمال اطمینان و بدون هیچ غلو و چابلوسی عملکرد کریمی(استاندار فعلی) را از بهتر از شفقت(استاندار قبلی) مازندران می دانم زیرا استاندار فعلی مازندران مسائل توسعه ای مازندران را با جدیت پیگیری می کند.
حمیدی در عین حال از نبود مشاور رسانه ای موفق در استانداری مازندران انتقاد کرد و گفت: متاسفانه استاندار مازندران، مشاور رسانه ای موفق و کارآمدی ندارد.
99 درصد اخبار خبرگزاری ها و رسانه ها مرتبط با مازندران را می خوانم
مدیر کل صدا و سیمای مازندران با تاکید بر نقش موثر رسانه های مازندران در توسعه استان اظهار داشت: 99 درصد اخبار خبرگزاری ها و رسانه های استان را روزانه مطالعه می کنم.
حمیدی با بیان اینکه نقاط مثبت و ضعف رسانه های استان را بررسی می کنم و در صورت نیاز به اطلاع مدیران مسئول آنان خواهم رساند در عیم حال گفت: گزارش های خبری رسانه، مسائل مربوط به توسعه استان و چالش های موجود درج شده در رسانه را مطالعه و نسبت به تهیه اخبار، گزارش ها و راه حل های آن از طریق واحدهای رسانه استانی پیگیری می کنم.
وی در ادامه در مورد طرح های توسعه ای رسانه استانی مازندران اظهار داشت: در صورت تخصیص اعتبارات سفر دوم دولت، عملیات اجرایی ساخت 100 ایستگاه رادیویی و تلویزیونی مازندران به زودی آغاز می شود.
حمیدی با اشاره به اختصاص اعتبارات سفر نخست دولت جهت احداث ایستگاههای رادیویی و تلویزیونی در مازندران اظهار امیدواری کرد: ساختمان جدید اداری و استودیوی پخش صدا و سیمای مازندران دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.
نظر شما