نادر پورقربان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با تاكيد بر اينكه بيش از 500 مدرسه در شهر تهران قدمتي بيش از 40 سال دارند ، افزود : اين مدارس از نظر سازمان تجهيز ، توسعه و نوسازي مدارس نبايد به عنوان ساختمان مدرسه مورد بهره برداري قرار بگيرند و اين در حالي است كه اكثر مدارس شهر تهران در برابر زلزله ايمن نيستند و نمي توانند مقاومت كنند.
وي با اشاره به اينكه مهاجر پذير بودن شهر تهران اجازه نمي دهد كه درمدارس جديد از تراكم دانش آموزي بكاهد ، گفت : به دليل كمبود زمين براي ساخت مدرسه با اعتبارات اختصاص يافته براي ساخت مدارس جديد ، سالي 33 پروژه مدرسه سازي در شهر تهران در حال تخريب و بازسازي است ، هر چند كه اين آمار نسبت به آمار ساخت و ساز استان هاي ديگر كشور آمار نسبتا خوبي است ، اما پاسخگوي نياز دانش آموزان شهر تهران نيست.
مشاور هماهنگي سازمان آموزش و پرورش شهر تهران با تاكيد بر اينكه استان تهران از نظر فضاي آموزشي محروم ترين استان كشور است و شهر تهران بالاترين تراكم دانش آموزي را دارد ، افزود : ميانگين تراكم دانش آموزي شهر تهران 3/54 نفر در كلاس درس است در حاليكه ميانگين تراكم دانش آموزي كشور2 / 40 نفر در كلاس درس است.
وي با اشاره به اينكه تراكم استاندارد در كلاس درس 30 نفر است ، گفت : تراكم داير شهر تهران 9 / 28 نفر در هر كلاس درس است در حاليكه تراكم دانش آموزي در سيستان و بلوچستان 2 / 24 نفر و در هرمزگان 3 / 25 نفر در كلاس درس است.
پورقربان اظهار كرد : با توجه به تراكم دانش آموزي شهر تهران سازمان آموزش و پرورش شهر تهران براي رساندن تراكم دانش آموزي كلاس هاي درس خود به تراكم دانش آموزي كشور ، نيازمند حداقل هزار و 800 مدرسه جديد است.
نظر شما