۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۲۴

تمرین آبی‌پوشان پایتخت/

اکبرپور دیدار با پیام را از دست داد

اکبرپور دیدار با  پیام را از دست داد

سیاوش اکبرپور مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران به دلیل آسیب‌دیدگی قادر به همراهی این تیم در هفته پایانی مسابقات لیگ برتر نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، در تمرین امروز استقلال سیاوش اکبرپور در آخرین دقایق تمرین این تیم از ناحیه ران بشدت آسیب دید. به گفته پزشک تیم استقلال مصدومیت وی جدی بوده و تا چند هفته نمی‌‍تواند تیمش را همراهی کند. به همین دلیل اکبرپور از  همراهی استقلال در سفر به مشهد بازماند.

تمرین امروز آبی‌پوشان تهران که آخرین تمرین پیش ازدیدار مقابل پیام مشهد بود از ساعت 13:30 در ورزشگاه شهید دستگردی آغاز شد. در این تمرین ابتدا بازیکنان زیر نظر مربی بدنساز این تیم بدن‌های خود را گرم کرده و سپس به بازی دستگرمی پرداختند.

پس از آن بازیکنان زیر نظر امیر قلعه‎نویی به انجام کارهای تاکتیکی پرداختند. سرمربی تیم استقلال به دقت نظاره‌ گر تمرین شاگردان خود بود. این کارها شامل سانتر از جناحین، زدن ضربات کاشته و حرکات در عمق بود.

 بیژن کوشکی و پزمان منتظری غایبان تمرین امروز بودند. امیر قلعه نویی با لباس شخصی نظاره ‌گر تمرین شاگردانش بود. به دلیل ساعت زود تمرین، هیچ تماشاگری در تمرین حضور نداشت.

بازیکنان استقلال بعد از تمرین بدن‌های خود را سرد کرده و خیلی سریع خود را به فرودگاه رسانده تا به سوی مشهد پرواز کنند.

از نکات مهم  تمرین امروز شایعه‌ صدور بیانیه دیگر از سوی محمد مایلی کهن و سوال و پرسش بازیکنان و اعضای کادر فنی استقلال در مورد صحت وسقم آن بود.

تمرین در ساعت 14:40 به پایان رسید و بازیکنان به سمت فرودگاه حرکت کردند.

دیدار دو تیم استقلال و پیام مشهد یکشنبه در ورزشگاه ثامن الائمه برگزار خواهد شد.

کد خبر 867028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha