خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه: این کتاب سومین کتاب از مجموعه مطالعات جانب غربی" و درباره آراء فریدریش ویلهم نیچه است. این فیلسوف تأثیرگذار در تفکر معاصر این بار از منظر متفکران حوزه فلسفی فرانکفورت ارزیابی شده است.
این نوشته شامل مناظرهای میان گادامر و آدورنو و هورکهایمر نیز به انضمام مقاله ای از گادامر است که به بررسی و نقد تفکر نیچه بهویژه در "چنین گفت زرتشت" میپردازد.
بخشهای دیگر این کتاب شامل نیچه و ما، نیچه کاشف افقهای دوردست، نیچه و خرد است.
حامد فولادوند به عنوان مترجم این کتاب دوره مقدماتی و متوسطه را در پاریس و تهران گذراند و سپس تحصیلات عالیه خود را در دانشگاه سوربن و مدرسه مطالعات عالی علوم انسانی پاریس به پایان ساند. او با استادانی چون فرنان برودل پیر ویلار، دنیس ریشه (تاریخ اقتصادی - اجتماعی)، هانری لوفور (علوم اجتماعی)، ژاک برک (اسلام شناسی)، علی مظاهری (ایران شناسی) همکاری داشته است.
وی در زمینه ادبیات فرانسه (به ویژه آثار لویی آراگون) و نیچه شناسی پژوهشهای متعددی انجام داده و بیش از شصت اثر (ترجمه و تألیف) به فرانسه یا فارسی منتشر کرده است. دکتر حامد فولادوند به معرفی نویسندگان و اندیشه ورزان غرب و ایران زمین پرداخته و نقش به سزای در گفتگوی تمدنها ایفا کرده است.
نظر شما